Bolvadin Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Emirdağspor maçının en önemli çalışmasını perşembe gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mustafa Keser’in sergilenecek zorlu maçtaki oyun planını uygulattırmaya çalıştığı idmanda oldukça hırslı ve istekli olan futbolcular, rakibini yenerek çıkışa geçeceği sinyallerini verdi.

Ligde oynadığı karşılaşmalardan 18 puan toplayan ve iddiasından uzaklaşan Bolvadin Belediyespor’ da tüm hesaplar Emirdağpor’la oynanacak maç öncesinde de galibiyet üzerine kuruldu.

Galibiyet Planı

Kırmızı siyahlıların saat 14.00’de yaptıkları çalışmalara yüksek tempo hakimdi. Isınma hareketlerinin ardından çift kale maça başlayan Kırmızı siyahlılar’ da idmana sakatlar dışında tüm futbolcular iştirak ettiler. Ligdeki kötü gidişatı son verme çabasındaki oyuncuların çift kale boyunca fizik ve kondisyon bakımından da oldukça iyi seviyede olmaları teknik adamları sevindirdi.

Taktik Denendi

Maçta forma giyecek oyuncularla yedeklerin karşılıklı karşılaşmasında Muğla maçının taktiği üzerinde duruldu. Kıran kırana bir mücadele sahaya yansıtan ve daha çok ofansif futbolu üzerinde duran Bolvadin sporlu oyuncular, sergiledikleri performansla tam not aldılar.

Zor Maç Olacak

Rakiplerinin ligde şampiyonluğa oynayan güçlü bir takım olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mustafa Keser, maçın oldukça zorlu geçeceğini kaydetti. Kazanmaktan başka bir sonucun kendilerine yaramayacağını dile getiren Keser “Onlar da İyi bir takım ve bunu oynadıkları üç maçta aldıkları sonuçlarla gösterdiler. Özellikle ilk bölümde gol bulursak sahadan galibiyetle ayrılırız” dedi.