Yeşil - Kırmızılı takım ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçta rakibi Darıca Gençlerbirliği’ni 3 – 0 mağlup etmişti. Ligin 2 . ci yarısında deplasmanda 2 Nisan 2017 günü Darıca Gençlerbirliği’ne 4 – 0 mağlup olmuştu. 2 Futbolcusu ’da kırmızı kart görmüştü. Şimdi Play Of  yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecekler. 

“Play – Of maçlarının havası bambaşkadır”

Yeşil - Kırmızılı takım Perşembe günü sahasında oynayacağı önemli maç için adeta alarm verdi. Teknik Direktör Hasan Duman, nezaretinde yapılan idmanlarda teknik taktik çalışılıyor. Duran ve hareketli toplarla atışlar yapılıyor. Yarım saha çift kale maçlarda gol yollarına ağırlık veriliyor. Yeşil – Kırmızılı takımda tek hedef galibiyet olduğunu söyleyen Teknik direktör Hasan Duman, “ Ligin ve Play – Of maçlarının havası bambaşkadır. Diyarbekirspor için artık kritik günler başlamıştır. Kritik dememdeki konu başarılı olmamız gerekiyor. Sahamızda ve deplasmanda başarıl sonuçlar almamız gerekli. Maç saatıne kadar moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete geleceğiz. Sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlarımızın büyük desteğinide yanımıza alıp iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Final İlk Maçlar:4 Mayıs Perşembe Diyarbekirspor-Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa-Sakaryaspor

Yarı Final İkinci Maçlar: 8 Mayıs Pazartesi Darıca Gençlerbirliği-Diyarbekirspor, Sakaryaspor-Bayrampaşa

Diyarbekirspor-Darıca G.Birliği ve Bayrampaşa-Sakaryaspor eşleşmelerinde turu geçen iki takım finale kalacak. Tarafsız sahada tek maç üzerinde oynanacak final maçını kazanan takım 2.Lig'e çıkacak.