AfyonBelediyesi, ligdeki son maçını yarın Yalova Grup Belediye ile yapacak. 90. Yıl  Spor Salonu’ndaki maça taraftarların büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

İlk maç

Hazırlıklarını bugünkü ter idmanı ve pota çalışmasıyla tamamlayacak olan 12 dev adam, bugün  saat 16.00’da parkeye çıkacak. İlk maçı evinde 82-73’lük skor ile kazanan devler, yarınki maçta hem rövanşı vermemenin mücadelesini verecekler, hem de Play-Off maçlarının tatbikini yapmış olacaklar.

Son viraj

Yoğun bir lig maratonunun sonuna gelen ve bundan sonraki hesabını Play-Off maçları için yapan devler, maça 54 puan ve averaj ile beşinci sırada çıkacaklar. Haftalar öncesinden ilk 8’i garantileyen ve sadece Play-Off’ları düşünen devler, yoğun lig maratonunun stresini şampiyon olarak üzerinden atmak istiyorlar. Alaattin Yeşilçay

Son kez deplasmandalar!

Teknik Direktör Yasin Tunçer, son kontrollerini Perşembe günü yapılan çift kale idmanından yaptı. . Hareket bugün sabah saatlerinde karayolu ile olacak.

Hazırlıklarını yüksek tempoda sürdüren Mor Beyazlılarılar, pazar günü ligin son deplasman maçını yapacaklar. Bergama maçı ile deplasman perdesini kapatacak olan Mor Beyazlılar, sahasındaki Düzyurt maçıyla ligi tamamlayacaklar.

Afjet Afyonsporlu futbolcular, dün yağmur altında çalıştılar. Kaygan zeminde teknik-taktik idmanı yapan futbolcular, bugün yapacakları dar alandaki kısa paslaşmalar ile kendilerini zinde tutmaya gayret edecekler. Futbolcular, yarınki prova maçında ise forma kapma savaşı verecekler.

Afyonaspor kafilesinin İzmir’e cumartesi günü saat 12.35 karayolu gideceği söylendi.. Teknik Direktör Yasin Tunçer ise, morallerinin çok çok iyi olduğunu ifade etti. .