ve seriyi 1-1 e getirdi. Afyon Belediyesi saha avantajını eline geçirirken serinin üçüncü maçı 2 Mayıs Salı günü Afyon’da oynanacak.

Maça iyi başlayan konuk ekip olurken 4-15 ile farkı 11 sayıya çıkardı. 12 sayılık seri bulan Bursaspor 16-15 öne geçti ve çeyreği de 18-17 ile geçti. İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla başladı oyun kontorolünü eline alan Afyon devreye 25-32 önde girdi. Üçüncü çeyrek başında Afyon farkı 10 sayıya çıkardı. 25-35. Farkı koruyan Afton son çeyreğe de 41-50 ile üstün girdi. Son çeyrekte iyi oynayan Bursaspor 52-52 ile skoru eşitledi.Son dakikaya 57-60 üstün giren Afyon oldu. Kalan dakikada sayı farkını koruyan Afyon maçı 60-64 ile kazandı. Bursaspor Durmazlar‘da Salih Uğraşan 18 sayı – 5 ribaund, Karlo Vragovic 17 sayı – 4 ribaund – 6 asist, Şahin Ekmen 16 sayı – 6 ribaund ile oynadı. Afyon Belediyesi‘nde ise Hadi Özdemir 18 sayı – 9 ribaund – 8 asist, Mıha Zupan 12 sayı – 8 ribaund – 3 asist, Engin Emre Bayav 14 sayı – 4 ribaund üretti.

Devlere Bursa’da destek!..

TBL Play-off maçında sorlu Bursa deplasmanına giden Afyon Belediyespor'a az sayıda taraftar destek için Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda yerini aldı.

TBL Play-off maçında sorlu Bursa deplasmanına giden Afyon Belediyespor'a az sayıda taraftar destek için Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda yerini aldı.Salonda gerek basketbolcularımıza, gerek taraftarımıza ağır küfür ve tahrike rağmen basketbolcularımız güzel oyunları ve centilmenliğiyle, taraftarımız ise muhatap almayarak cevap verdi ve olay çıkmasını engelledi. Maç sonunda takımla taraftar adeta bütünleşti, basketbolcularımız taraftarın desteğini taraftara ilgi göstererek karşıladı.