Sezona bomba gibi girmeyi planlayan dev adamlarda sporcular gün geçtikçe form tutuyor.Topuk yaylası kampından dönen ve ilimizde çalışmalarına devam eden  TBL hazırlıklarını sürdüren Afyon Belediyespor günü yaptığı çift idmanla tamamladı. Atatürk Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren dev adamlarda keyifler yerinde. Yepyeni kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan Afyon Belediyespor’da Antrenör Can Sevim oyuncuların performansından bir hayli memnun. Yabancı oyuncularla, yerli oyuncular arasındaki arkadaşlık bağının her geçen gün kuvvetlenmesi teknik heyetin sezon öncesinde iddiasını da artırıyor.

Afyon Belediyespor’da Antrenör Can Sevim, çalışmaların son derece yararlı geçtiğini belirterek, takım olma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. Antrenör Sevim, “Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Yerli ve yabancı oyuncular idmanlarda son derece iyi durumda. Yeni sezonda fark yaratacak bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz” ifadesini kullandı.

Zafer haftasında buluşuyorlar

Öte yandan zafer haftası basketbol turnuvasında basket severlerin karşısına çıkacak olan Mor beyazlılar, yaklaşan lig öncesinde son eksikliklerini de görme imkanı bulacaklar.