Deniz Feneri Derneği yardıma muhtaçlara umut olmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 ay önce açtığı giyim mağazasıyla yardıma muhtaç vatandaşların giyim eşyalarını ücretsiz karşılayan dernek, ramazan ayında çeşitli ülkelere gıda yardımı gönderiyor. Anıtpark önünde ve kentin çeşitli noktalarında stant kuran dernek hayırseverlerin desteğini bekliyor. Ramazan ayı çalışmalarından bahseden Deniz Feneri Afyon Temsilcisi Doğan Selçuk, “Ramazan ayı bağış standımızı Afyonkarahisar’ın Merkez konumunda bulunan anıt park önünde bağışçılarımızın hizmetine açtık.  Ramazan Bayramına kadar hizmet verecek olan standımıza tüm hayırseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

“Yardıma muhtaçları mağazamıza bekliyoruz”

Deniz Feneri Derneği mağazası olarak 1 ay içinde yaklaşık 142 aileye kıyafet yardımında bulunduklarını ifade eden Selçuk şöyle konuştu: “Deniz feneri derneği olarak Afyon temsilciliğimiz ve giyim mağazamızı yardıma muhtaçların hizmetine açtık.  Mağazamıza destekte bulunmak isteyen hayırseverler vatandaşlarımızı temsilciliğimize bekliyoruz.  Giyim mağazamız kalıcı olarak hizmet vermeye devam edecek. Giyim mağazamızdan giyimin yani sıra ailelerimize eğitim malzemeleri ev eşyaları gibi yardımlarda yapılacak. Kısa süre önce açılışı olan temsilciliğimiz şu ana kadar 142 aileye hizmet verdi.” 

“3 bin koli gıda gönderdik”

Deniz feneri derneği ve Müslüman ailemi olarak bereketli bir ramazan ayı geçirdiklerini ifade eden Selçuk: “Geçtiğimiz hafta Somali’ye 3000 koli gıda sevkiyatı gerçekleştirdik. Bu hafta ise Mersin’den kalkacak ve Gazze ye gidecek gemiye 5 tır insani yardımla destek oluyoruz. Bizleri destekleri ile yalnız bırakmayan Afyonlu bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bağışta bulunmak isteyen Afyonlular bankaların yanı sıra Anıtpark karşısındaki yardım stantlarımızdan ve temsilciliğimizden destek olabilirler.