31 Mart yerel seçimlerinde Kılıçarslan Beldesi’nden Belediye Başkanı seçilen Halil Çelebi, kısa bir süre içerisinde yaptığı hizmetlerle adından söz ettirmeye başladı.  Son 6 ay içerisinde gösterdiği üstün çabayla, Kılıçarslan Beldesini adeta yeni baştan oluşturuyor. Başkan Çelebi’nin belde de yaptığı çalışmalar halk tarafından da takdirle karşılanıyor.

“20 BİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ”

Kılıçarslan beldesinde yapılan çalışmalarla, beldeyi şantiye alanına döndüren Başkan Çelebi, şimdiye kadar 20 bin metrekare kilitli parke çalışması gerçekleştirdi.  Desen ve modernliği ile dikkat çeken parkeler, beldeye ayrı bir hava verdi. Beldede başlatılan yol genişletme çalışmaları, kilit parke döşemeleri ve kanal çalışmalarıyla, belde örnek bir belediye haline geldi. Yapılan çalışmaların bir an olsun başından ayrılmayan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Kılıçarslan beldesini örnek belde haline getirdiklerini, bütün sokakları parke taşıyla döşeyeceklerini söyledi.

BAŞKAN ÇELEBİ ÇEVREYE ÖNEM VERİYOR

Kılıçarslan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Ekipler, belediye tarafından yeni alınan 30 çöp konteynerleri belirlenen yerlere dağıldı. Başkan Çelebi’nin diğer bir hizmeti ise beldenin yoğun olduğu noktalara vatandaşların ve dışarıdan gelen misafirlerin faydalanması için çeşmeler yapıldı. Başkan Çelebi, “Amacımız beldemizdeki çevre kirliliğini önlemek, mahallelerimizdeki çöp atıklarının bir yerde toplanmasını sağlamaktır. Aldığımız çöp konteynerleri, her mevsim hava şartlarına karşı daha dayanıklı bir özelliğe sahiptir. Yine beldemizin yoğun olduğu noktaları tespit ederek buralara çeşmeler yaptık. Vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen misafirlerimiz bu hizmetimizden oldukça memnun kaldılar” dedi.

degisim-ve-gelisimin-yasandigi-belde--(2).jpegdegisim-ve-gelisimin-yasandigi-belde--(3).jpeg