Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Belediyesi ve Valiliğini ziyaret etti.

Toplu açılış törenine katılmak üzere uçakla Afyonkarahisar'a gelen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle Afyonkarahisar Belediyesi'ne geçti.

Erdoğan'ı burada Belediye Başkanı Burhanettin Çoban karşılarken, basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve milletvekilleri eşlik etti.

Belediye çıkışında, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Erdoğan, burada kalabalık arasındaki "evet" yazılı şapkalarıyla davul çalan bir grup vatandaşların yanına gitti.

Davul çalan vatandaşlar, Erdoğan'a, "Ne Almanya, ne Hollanda, ne İspanya... Sonuna kadar arkandayız reis" diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, davul çalan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra oradan ayrıldı.    

Erdoğan, ardından Afyonkarahisar Valiliği'ne geçti. Vali Aziz Yıldırım ile görüşen Erdoğan, görüşmenin ardından toplu açılış törenin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na geçti.