Geçen sezon şanssız bir sezon geçirdiklerini söyleyen Emirdağspor antrenörü Engin sayın , "Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'e  çıkma hakkını Salar Belediyespor ile oynadığımız şampiyonluk maçında kaybettik. Bu sezon iyi bir takım kuralım dedik. Genç oyuncularla beraber, tecrübeli oyuncuları birleştirdik iyi bir takım oluşturduk. Bu sezon 2 takım düşecek ve bu sezon kaliteli bir lig oluyor. Benim bildiğim kadarıyla ilk defa bu kadar kaliteli Amatör Süper Lig izliyoruz. Her takım ligde tutunabilmek için mücadele etmek durumunda. Şampiyonluk yarışını da etkiliyor bu durum.

Gidişat çok iyi ligde" dedi.

Bu sezon duyulmuş isimlerin dışında, duyulmamış isimleri getirmeye çalıştıklarını söyleyen Sayın, " Yetenekleri olanları takıma kazandırdık. Maddi olarak da çok yüksek fiyatlardan vazgeçtik. Tecrübeli 5 tane iyi oyuncuyu aldık. Bu oyuncular takıma ağabeylik yapıyorlar. Genç arkadaşlarımız da iyi oyuncular. Emirdağspor olarak çok iyi futbol oynuyoruz. Daha da iyi bir Emirdağ spor izleteceğiz" dedi.

“Emirdağ’ı tanıttık"

Emirdağspor'un takım kaptanı, "Sporun, bir yerin tanıtımı açısından çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu  sezon mücadele ettiğimiz Amatör Lig'de hedefimiz kesinlikle şampiyonluk." dedi.