Afyonkarahisar’da 6 yıl önce kurulan Afyonkarahisar Antalyaspor Okulları eğitimlerine başladı. 3 Eğitmen eşliğinde başlayan eğitimlerde şu ana kadar 65 çocuk kayıt yaptırırken, kayıtlar devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Afyonkarahisar Antalyaspor Okulları  AKÜ tesislerinde Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın 4 günü eğitimlerini sürdürüyor. Spor Okullarında görevli Turan  Saltuk, eşliğinde eğitimler başlarken ilk etapta eğitimlere ilimizden 65 çocuk kayıt yaptırdı.

Afyonkarahisar Antalyaspor Okulları sorumlusu Turan Saltuk  Afyonkarahisar Antalyaspor Okulları eğitimlere başladığını ve haftanın 4 günü sürdüğünü belirterek “Spor Okullarına kayıtlarımız devam ediyor. İlk kayıtlarımız aldık ve eğitimler başladı. Süreç içerisinde devam edecek. Gerek ilimizden gerekse diğer ilçelerden gelen aileler çocuklarını kayıt yaptırabilirler. Amacımız çocuklarımızı sporla tanıştırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bizler ilimizden sporcu yada sporcular da kazandırabilirsek daha da mutlu olacağız. Tüm aileleri bilgi almak için spor okullarımıza bekliyoruz” dedi.