Grubunda lig ikinciliğini sürdüren Kırmızı siyahlı ekibin hedefi sezonu ilk iki takım arasında tamamlayarak Play-off'da oynayabilmek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Döğerspor  ile karşılaşan Çobanların Kırmızı siyahlı ekibi sahadan 0-0  ayrılarak büyük üzüntü yarattı.. Ancak Kırmızı Siyahlı ekibi bu hafta zor bir rakip bekliyor. Evinde son haftalarda büyük çıkış yakalayan Yaylabağı ile oynayacak olan Çobanlarspor bu karşılaşmadan sahadan galip ayrılmak istiyor.   Bilindiği gibi B grubunda yer alan Çobanlarspor,grubunda ilk  ikiye girebilmek için toplam 4 takım ile müthiş bir mücadeleye girdi. Son iki haftasına girilen B Grubu’nda ise Play-off’a yükselme mücadelesi olanca hızıyla sürüyor. Ligde müthiş bir mücadeleye girdiklerini belirten Çobanlar spor takımının antrenörü Tolga Özsoylu"1.Amatör Lig maçları sonunda grubumuzda ilk 2 takım arasına girerek Play-off'a yükselmeyi hedefliyoruz. Daha sonra da Süper Lig için mücadele vereceğiz. " dedi.

Antrenmanları haftada bir gün halı sahada yaptıklarını kaydeden Özsoylu sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.