TBMM’nin tatile girmesinin ardından İlçe ziyaretlerine ağırlık veren Mhp Myk Üyesi ve Afyonkarahisar Millet vekili Mehmet Parsak Şuhut, Evciler , Sandıklı, Dinar, Çay ve Bolvadin ziyaretlerinin ardından Çobanlar’ı ziyaret  etti. 

Kesek ve ilçe teşkilatı karşıladı.

Çobanlar ziyaretinde Mhp İle Başkanı Beytullah Kesek ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a Mhp Afyonkarahisar İl başkanı Mehmet Karagöz ve İl yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kocacan, Cemalettin Acun, Mustafa Diyar ile Beytullah Bostancı eşlik etti.

Teşkilatlarımıza güvenimiz tam.

Sabah ilk olarak Çobanlar İlçe teşkilatını ziyaret eden Parsak “ İlçe başkanımız Beytullah Kesek ve İlçe teşkilatımıza başarılar diliyoruz. Teşkilatlarımız partimize yakışır şekilde yoğun bir çalışma içindeler” dedi.

Esnaftan büyük iigi

Çobanlar ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından pazarcı esnafı ve işyerlerini ziyaret eden Parsak Hayırlı işler diledi. Esnafımızın birçok sıkıntıya rağmen özverili bir şekilde çalıştığını söyleyen Parsak “ Bugün esnafımız tüm imkânsızlıklara rağmen özverili şekilde çalışmaktadır. Türkiye’nin vergi yükünün büyük kısmının küçük ve orta ölçekli esnafımız çekmektedir. Hükümetin bu esnafı koruyacak tedbirleri artırması gerekiyor” Dedi.

İkinci durak Kocaöz oldu

Çobanlar esnaf ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kocaöz kasabasına gecen Parsak burada ilk olarak belediye binasını ziyaret etti. Belediye başkanı İbrahim Nal ile bir araya gelen Parsak, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra vatandaşlarla çiftçilerle bir araya geldi. Özellikle çiftçilerin bu yıl ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Parsak “Esnafımız gibi çiftçilerimizde halinden memnun değildir. Hububat fiyatları, meyve fiyatları gecen yılın rakamlarıyla neredeyse aynı. Üreticilerimiz artan enflasyon nedeniyle mağdur olmaktadır.” Dedi

Göynük , Akkoyunlu ve Kale’yi unutmadı 

Çobanlar ilçesine bağlı Göynük, Akkoyunlu ve kale köylerini ziyaret eden Parsak Esnaf ve çiftçilerle bir araya geldi istek ve talepleri dinledi. Göynük, Akkoyunlu ve Kale köy sakinleri Mhp li Parsak ve heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. 

İlerleyen saatlere kadar ilçede temaslarda bulunan Parsak daha sonra ilçeden ayrıldı.