Çatı Emlak-Oto Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esra Kılıçaslan, kentteki basın mensuplarının çok önemli bir görev misyonunun olduğunu belirtti.

Kılıçaslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere de şifalar diledi.

Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının 15 Temmuz’da gece geç saatleri mesai yaptıklarını ifade eden Kılıçaslan, şöyle konuştu:

“Daha önce Afyonkarahisar’da özel bir hastanede basın ve halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışmaktaydım. Birçok programda basın mensubu arkadaşlarımla birlikte çalıştık. Başka bir sektöre geçiş yapmak istediğimden dolayı çalıştığım kurumdan kendi isteğimle ayrıldım. Hali hazırda Afyonkarahisar’da Emlak sektöründe 14 yıldır kendini katlayan ve hizmet vermekte olan Çatı Emlak-Oto ile iş ortaklığı yapıp, halkımıza gayrimenkul alım ve satımı noktasında güçlü kadromuzla ve yeni projelerimizle en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca sağlık sektöründen de kopmadık. Önümüzdeki süreçte sağlık sektörüyle ilgili yatırımlarımız olacak. Afyonkarahisar’da sağlık alanında da hizmet vermeye devam edeceğiz. Düzenlediğimiz basın toplantımıza katıldığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.