Afyonkarahisar Süper ligde yer alan Çağlayan Belediyespor, ligin 7. Haftasında karşılaşacağı Kumartaşspor Belediyespor maçına bileniyor. Lige Şampiyonluk hedefi ile başlayan ve şanssız sonuç alarak dibe çöken mavi beyazlılar, gözünü Cumartesi günü Yenişehir spor kompleksi S 1 sahasında oynayacağı Kumartaşspor maçına çevirdi.

Hazırlıklar tam gaz

Kumartaşspor  hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılarda  4 eksik futbolcunun bulunması Teknik Ekibin sıkıntı yaratacağa benziyor.. Teknik heyetle yapılan çalışma, 60 dakika sürdü. Antrenmana koşuyla başlayan mavi-beyazlı futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda kontrol-pas çalıştı. İdman, gol vuruşu çalışmasıyla sona erdi.

“Kazanmak istiyoruz”

Kumartaşspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan futbolcular, rakibin iyi bir takım olduğunu ve maçın zorlu geçeceğini ve lig öncesinde güçlü bir kadro oluşturduklarını dile getirerek, “Bizim için Kumartaşspo zorlu bir rakip, bunun bilincindeyiz. İki tarafın da kazanmayı istediği bir karşılaşma. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.” Dediler.