Hisartspor hem sahasında hem de deplasmanda ligin iddialı takımları karşısında beklenilen performansı sergilemekten uzak kaldı. Lige Eğirdir galibiyeti ile başlayan ancakAkıncılarspor’a  ilk yarıda mağlup olarak şampiyonluk yarışından erken koptu.Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Hisarsporspor ilk iki sırada yer alan şampiyon Bucak vs  Davraz Belediyespor’u her iki maçta da yenemedi.

İLK YARIDA ÇÖZÜLDÜK

Sezona Ahmet Başkurt başlayan Hisarspor ilk maçında Eğirdirspor’u 2-0 yenerek başlamasına rağmen ardından ligi şampiyon bitiren Bucak Oğuzhan Belediyespor’a yenilmekten kurtulamadı evinde Sarayönüne teslim olan Yeşil beyazlılar bir ara liderliği ele geçirmesine rağmen aldığı üst üste yenilgilerler şampiyonluk umutlarının büyük ölçüde bitmesine zemin hazırladı. Kalan maçlarda üst üste aldığı galibiyetlerle iddiasını korumasına rağmen ekibimiz son hafta Akıncılarspor’la yenilerek umutlarını tamamen yitirdi.

İKİNCİ YARI ÇÖZÜLDÜK

Yeşil Beyazlılar liderin tam 30 puan gerisinde dokuzuncu sırada kapattığı ligde 24 karşılaşmadan 8 galibiyet, iki beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Böylece ligde karşılaştığı 12 takımdan hemen hemene  puan alabilen ekibimiz buna rağmen şampiyonluk yarışında geri kalarak taraftarının ilk  sezonunda beklentilerine karşılık vermekten uzak kaldı. 

Camiaya teşekkür

Hisarspor başkanı Murat Dede görev aldığı Yeşil Beyazlı takımda başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, takıma destek veren camianın tüm fertlerine teşekkür etti.

Hisarspor başkanı Murat Dede, sezon başından itibaren görev aldığı Yeşil Beyazlı takımda başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, kendisine destek veren camianın tüm fertlerine teşekkür etti. Geçtiğimiz Pazar günü Salar Belediyespor ile oynanan Play-Out maçının ardından yönetim ve teknik kadro ile vedalaşan futbolcularda ilçeden ayrıldı. Yeşil Beyazlı takımın  başkanı Murat Dede, kendileri açısından iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi. Afyonlu olarak kendilerine ihtiyaç duyulduğunda taşın altına ellerini koyduklarının altını çizen genç Hisarspor başkanı Murat Dede, göreve geldiği günden itibaren kendisine destek veren taraftarlara, yönetime ve camianın tüm fertlerine ayrı ayrı teşekkür etti. Şampiyonluk yolunda şanslarını zorlamaya çalıştıklarına değinen Dede, “Göreve geldiğimiz haftadan itibaren iyi sonuçlar aldık. İçerde ve dışında istediğimiz puanları topladık. Lider ile aramızdaki farkı eritmeye çalıştık. Ancak futbolda her şey istediğiniz gibi olmuyor. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Futbolcular saha içerisinde mücadelelerini verdiler. Ama ikinci yarı ile birlikte beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Lige erken havlu attık. Sezon başında ortaya çıkan tablo, takımın geleceğini de etkiledi. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Hisarspor başkanı Murat Dede, göreve geldiği günden itibaren taraftarların ve sporseverlerin desteğini gördüğünü ifade ederek, taraftarlara sonsuz teşekkür ettiğini kaydetti.

Mali Yapı Korunacak

Hisarspor yönetimi transferde üç kriterden asla taviz vermeyecek

Sezon bitmeden kadrosunu büyük ölçüde koruyarak, gelecek yıl şampiyonluğu mutlak suretle kazanmak isteyen Hisarspor’da iç transfer görüşmelerinde üç kriter uygulanacak. Kadrosunda oldukça kaliteli isimler bulunan ve bunların yanına 6-7 takviye yaparak yola devam etmeyi planlayan Yönetim, alınacak isimlerin genç ve yetenekli olmalarına dikkat edip, piyasayı yükseltmeye çalışanlara kesinlikle taviz vermeyecek.
Hisarspor’da beklenilen transfer çalışmaları için düğmeye basan Yönetim belirlediği kriterlerden taviz vermeme kararı aldı.

MALİ YAPI BELİRLENECEK

Camianın merakla beklediği çalışmalar için öncelikle mali yapıyı belirlemeye çalışan Yönetimin aynen geçen yıl olduğu gibi takıma katkı sağlayacak işadamları ile bir araya gelmesi bekleniyor. Hisarspor’un Yönetimini güçlendirmek için de çalışmalar yapması beklenilen Yönetim, verilecek desteğin miktarına göre de bu sezonun hedeflerini çizecek.

İSKELET BOZULMAYACAK

Transfer çalışmalarında üç kriter üzerinde duracak olan Yönetim, öncelikle iç transfer çalışmaları üzerine yoğunlaşacak. Takımın iskeletini bozmamak için çaba harcayacak olan Yönetimin görüşmeler yapmak için Şuhut’a davet ettiği isimlerle birer birer masaya oturacak ve en kısa zamanda bu sorunu çözmeye çalışacak.

KALİTELİ İSİMLER ALINACAK

Kadroyu şişirmeden, kaliteli isimler almaya özen gösterecek olan Yönetimin öncelikle hazırlanacak liste üzerinden hareket etmesi bekleniyor. Bu konuda anlaşma sağlanacak olan teknik adamın da vereceği isimlere sadık kalacak Yönetim, piyasayı yükseltmeye çalışan isimlere de taviz vermeyecek.