Emirdağ’mı? Salar’mı?

Teknik Patron Ahmet Asiltürk yönetimindeki Yeşil-beyazlılar, taraftarının desteği ile maçı kazanıp, şampiyon olmak istiyor. 

Afyonkarahisar Süper Amatör ligi son  Hafta maçları bugün başlayacak.. Haftanın en önemli karşılaşmasında Salar Belediyespor ile Emirdağspor karşı karşıya geliyor. Yeni statda saat 15.30’da başlayacak olan müsabakada Salart ekibi Salar Belediyespor’un amacı maçı kazanıp, son haftalardaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Teknik Patron Ahmet Asiltürk’ün öğrencilerinin hedefi, Emirdağspor’la saat 15.30’da oynanacak olan müsabaka öncesinde mağlup edip, rakibini evine eli boş göndermek ve şampiyon olmak olacak.

İki takım içinde çok önemli

Yarın yeni Stadı’nda oynanacak olan zorlu müsabaka iki takım içinde büyük önem taşıyor. Teknik Patron Ahmet Asiltürk yönetimindeki Salar Belediyespor, bugünkü maç öncesinde 56 puanla ligde 1. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı kazanıp, şampiyon olmak istiyor.. Emirdağ ise 53  puan ile 2. sırada bulunuyor.

Maça ilgi yoğun olacak

Merkez yeni statta yarın oynanacak olan zorlu karşılaşmaya, Salarlıların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftarların maç saatinde tribünleri doldurarak takıma doksan dakika boyunca destek vermesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Cengiz Taşpınar, zirve için son derece büyük önem taşıyan maçta taraftarın kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. Taşpınar“Biz bu maçı taraftarımızın desteği ile kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Gözler Şahin’de

Ligde oynadığı maçlarda kritik gollere imza atan Salarspor’un başarılı Forvet oyuncusu Hüseyin Şahin, “Durmak yok, kazanmaya ve gollere devam. Şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz” dedi.
 
Afyonkarahisar Barlak Yapı Süper amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Salarspor’un başarılı Forvet oyuncusu Hüseyin Şahin, gol yollarındaki etkili performansla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon İscehisarspor’dan gelen  tecrübeli oyuncu, takımın gol yollarında zorlandığı maçlarda kahraman kurtarıcı olarak devreye girerek maçın kilidini açıyor. Ligde Tınaztepe, ve  diğer  yendikleri üç maçın ikinci yarısında 3 kritik gol atan genç oyuncu hem takımının galip gelmesinde büyük pay sahibi oluyor hem de forvet oyuncularına taş çıkarıyor.

“Şampiyonluğu başkanımıza armağan edeceğiz”

İyi bir takım olduklarını belirten başarılı orta saha oyuncusu Şahin, “Takım olarak iyi çalışıyoruz. Sadece oyun anlamında göze hoş gelen futbolu oynamaya gayret gösteriyoruz. Hücum hattındaki oyuncularımızın bu ligin en iyilerinden olmalarına nedeni maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşamıyoruz. Bunun da şans olduğunu düşünüyorum. Antrenörümüz Ahmet Asiltürk, bizi her maça iyi hazırlıyor. Başkanımız Cengiz Taşpınar her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Şampiyonluğu takım olarak Başkanımız Taşpınar’a armağan edeceğiz” dedi.

“Şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz”

Daha önce bir şok takımda şampiyonluk yaşadığını belirten Şahin, “Salarspor’da kritik maçlarda kritik goller attığım için mutluyum. Salarspor’u layık olduğu yere taşıyabilmek için elimizden geleni sahada veriyoruz. Başarımızın sırrı takım içindeki dostluk ve kardeşlik. Kolej havasında bir takımımız var. Çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Birbirinden zorlu maçlar oynuyoruz. Her maç final havasında geçiyor. Gol yollarında sıkıntı yaşamadan  kazanmasını bilen takımız. Gruptaki her takım birbirinden güçlü. Kolay maç yok. Çok çalışıp şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Bu kapsamda Emirdağspor ile Pazar günü şampiyonluk maçı var. Bu maçı alıp tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Ligde son tango!

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig 2016-2017 sezonu bugün ve yarın oynanacak olan beş karşılaşma ile tamamlanacak. Çobanlar ve Düzağaçspor’un ligden düşerken, şampiyon Salar ile Emirdağspor karşılaşmasından çıkacak sonuca göre belli olacak.

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig 2016-2017 sezonu bugün ve yarın oynanacak olan beş karşılaşma ile sona eriyor. Çobanlar Belediyespor ile Düzağaçspor takımların ligde düştüğü haftalar önce belli olurken artık tüm gözler şampiyon takımının kim olacağına çevrildi.  56 puan ile lider olan Salar Belediyespor ile 53 puan ile 2. Sırada yer aaln Emirdaspor takımının şampiyonluk mücadelesi yaşadığı ligde yine bu iki takımın yapacağı karşılaşmada belli olacak.

Salar avantajlı

Ligde 56 puan ile ilk sırada yer alan yeşil beyazlılar, rakibi Emirdağspor takımına göre biraz avantajlı olarak göze çarpıyor. Salar belediyespor rakibinden puan yada puanlar alması halinde mutlu sona ulaşacak. Yeşil beyazlıların sahadan mağlubiyet ile ayrılması halinde ise Afyonkarahisar Süper Amatör Lig 2016-2017 sezonun şampiyonu Emirdağspor olacak. Bilindiği gibi bu karşılaşma il disiplin kurulu tarafından Salar ilçe stadından Yeni spor kompleksi stadına aldırıldı. Bu karşılaşmanın başlama saati ise 15.30 olarak belirlendi.Diğer karşılaşmalar ise  şu şekilde olacak. 

Cumartesi    

12:00    AFYONKARAHİSAR DEMİR SPOR- ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR    S-1
15:30    HÜDAİ BALLIK SPOR- BOLVADİN BELEDİYE SPOR    SANDIKLI

Pazar    

13:00    ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR-DİNAR BELEDİYE SPOR    ÇAY
15:30    SALAR BELEDİYE SPOR    EMİRDAĞ SPOR    YENİ STAD