Geçtiğimiz yıl Bölgesel Lig biletini Hisarspor’a kaptıran ve bu sene işi sıkı tutup Bölgesel lig hedeflerine ulaşmak isteyen Bolvadin Belediyespor çalışmalarına başlayacak. Transfer çalışmalarına hız kesmeyen Bolvadin Belediyespor yönetimi de kamp başlamadan takıma oyuncuları transfer edip lige iyi hazırlanmak istiyorlar.

“Çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Bolvadin Belediyespor başarılı yöneticisi İbrahim Biçer konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “22 Temmuzda yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Geçtiğimiz yıl istediğimiz hedefi kıl payı kaçırdık. Bu sezon aynı hataya düşmemek için tüm çalışmalarımızı ona göre yaptık. Bu sezon Bolvadinspor’u Bölgesel liglerle görmek için çok kaliteli transferler yapıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Tecrübeli ve genç kadro

Biçer ayrıca takıma gerçekleştirdikleri transferler hakkında da şunları söyledi; “Bu sezon takımımıza çok önemli takviyeler yapacağız. Kaliteli ve genç bir kadro kurduk hocamızı değiştirdik. Sezon başından itibaren çalışmaları çok sıkı bir şekilde yapacağız” diye konuşu.