Afyonkarahisar Süper ligde yer alan Bolvadin Belediyespor’da ikinci yarı nasıl bir rota çizecek bir hayli merak ediliyor. Sezona büyük umutlarla başlayan ve takımın başına TÜFAD Başkanı Mustafa Keser’i getirerek yaptıkları transferlerle adından söz ettiren Bolvadin Belediyespor’da ilk yarının bitimi ile birlikte büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Sekiz puan gerisinde kaldı

Sezona çok iddialı olarak ve amatör lig için oldukça yüklü bedeller ödeyerek transferler yapan ve Mustafa Keser’i takımın başına getiren Bolvadin Belediyespor  ise Emirdağ  deplasmanındaki yenilgiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı ve kimi futbolcular takımdan ayrıldı. Antrenör Mustafa Keser’le de yollar ayrıldı… Bolvadinspor 11 maçta 4 mağlubiyet alarak ilk yarıyı 21 puanla üçüncü bitirdi.

İkinci yarı ne yapacaklar?

Kırmızı siyahlı takımın yöneticilerinin ikinci yarı nasıl bir rota çizecekleri sporseverler tarafından bir hayli merak ediliyor. Alınan bilgilere göre yönetimin dün futbolcularla bir araya geldiği ve futbolculara sezon başında teklif ettikleri sözden vazgeçtikleri ve yeni teklifi futbolculara sundukları gelen bilgiler arasında yer aldığı öğrenildi. Teklifleri alan futbolcuların ise Bolvadinspor ile yollarını ayırmaya hazırlandığı ve ikinci transfer döneminin başlaması ile birlikte takım arayışlarına girdikleri gelen haberler arasında yer aldı.