Bolvadin Belediyespor’dan gövde gösterisi… Dış transferde 6  yeni ismi kadrosuna katarak transfer döneminin en hızlı takımı olan Bolvadin Belediyespor’da yönetici İbrahim Biçer hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu söyledi.

Amatör Süper Lig ekibi Bolvadin Belediyespor, gümbür gümbür geliyor. Süper Amatör Lig temsilcisi, 2017-18 sezonunda şampiyonluk parolasıyla hazırlanırken, transferde de bu hedef doğrultusunda bir yol izledi.

Bolvadin Belediyespor, yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak. Önce Süper Amatör Lig şampiyonluğu, ardından da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi planlayan Kırmızı-Siyahlılar, deneyimli antrenör Mustafa Keser’in  raporu doğrultusunda mevcut kadrosunu büyük bir oranla muhafaza ederken, dış transferde de Afyon amatörünün kalbur üstü futbolcularını renklerine bağladı.

Süper Lig’in üzerinde bir takım

OLUŞTURDUĞU güçlü kadrosuyla spor kamuoyunda daha şimdiden Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Bolvadin Belediyespor, önce Süper Amatör Lig şampiyonu olmak, ardından da Bölgesel Amatör Lig’e yükselme Play-Off maçını kazanarak bir üst lige terfi etmek istiyor.

Bolvadin Belediyespor yönetimi, oluşturulan güçlü kadronun yeni statla birlikte kendilerini şampiyonluk hedefine taşıyacağına inanıyor. Biçer şampiyonluk yolunda Bolvadin halkı ve taraftara da büyük iş düşeceğini, bu konuda büyük destek beklediğini dile getirdi.