İlk iki karşılaşmasını alan Kırmızı siyahlılar ligin üçüncü haftasında deplasmanda İscehisarspor’u 4-0 yenerek üçte üç yaptılar. 

2017-2018 Afyonkarahisar Süper amatör liglerinde üçüncü haftada oynanan altı karşılaşma ile geride kaldı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Bolvadin Belediyespor üçüncü haftada deplasmanda İscehisarspor engelini aşarak üçte üç yaparak puanını dokuz yapmasını bildi. Kayıhan Belediyespor farklı galibiyeti ile sezona başlayan Bolvadin Belediyespor ikinci hafta Çağlayanspor deplasmanını üç puan ile kapatmıştı. Üçüncü haftada deplasmanda iscehisarspor ile evinde karşı karşıya gelen Bolvadin ekibi bu karşılaşmayı da kazanarak yoluna devam etti. Maça iyi ve hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor karşılaşmanın 3. Dakikasında Basri Tahan ile skoru 1-0 yapan taraf oldu. İlk yarısının bu skor ile kapandığı karşılaşmada konuk ekibin golleri ikinci yarıda geldi. 

Goller ikinci yarıda geldi.

İkinci yarının 55. Dakikasında Azad ile skoru 2-0 yapan Kırmızı Siyahlılar, 70 dakikada Ahmet ile skoru hemen 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 74. Dakikasında ev sahibi ekip Savaş ile penaltı atamadı. Karşılaşmanın 87. Dakikasında Mehmet bu kez sahneye çıkan isim oldu ve karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu.4-0