Bu sezon hedefini Bölgesel lig olarak belirleyen ve Tüfad Başkanı Mustafa Keser ile anlaşarak kadrosunu kuvvetlendirmek çalışmalarına ara vermeden devam eden Bolvadin Belediyespor Yönetimi transferde de düğmeye bastı. Bazı isimlerle görüşmelerini sürdüren ancak yüksek maliyetleri nedeniyle en kısa sürede kadroyu tamamen şekillendirmek isteyen Yönetim teknik ekibe ayrıntılı bir çalışma yapması direktifi verdi. Mevcut listenin dışında alternatif isimleri de görüşülecekler arasına yazan Yönetim, eksik mevkilere alacağı isimleri ince eleyip sık dokuduktan sonra karar verecek.

Bolvadin  Yönetimi dış transferde fiyatların bir türlü istenilen seviyeye inmemesi, görüşülen isimlerin de henüz cevap vermemesi üzerine alternatif bir liste hazırlamak için teknik kadroya direktif verdi.

ALTERNATİF İSİMLER DE LİSTEYE DAHİL EDİLECEK

Kadrosuna kaliteli ve şampiyonluk hedefinin altından kalkacak olan isimleri dahil etmek isteyen Yönetim, görüşülen isimlerin yanısıra alternatifleri de arttırmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Dış transferde Kaan Dalyan, Ahmet Can Gülgün, Fikret Üstünyer, Tolga Deniz, Hasan Güzelyayla Murat Balcı, Ertuğrul gibi isimlerle görüşerek  çıtayı daha da yüksek tutacağının sinyallerini veren Yönetim, özellikle kale,  forvet, orta sahanın göbeğine çok kaliteli isimleri almak için girişimlere başladı.

MALİYETLER ÇOK YÜKSEK

Yönetimi oyuncuların geçen senenin neredeyse üç misli bir transfer ücreti istemesi sıkıntıya sevkediyor. Mali sıkıntıların aşılması halinde geçen sene kadroda bulunan oyuncuların yerlerini daha iyileriyle doldurabilmek isteyen Yönetim, kadroda çok büyük uçurum oluşturmaktan da özellikle kaçınıyor.

UYUM ÖNEMLİ

Kaliteli, bütçeye uygun ve çabuk uyum sağlayacak isimleri almak istediklerini ancak bunun için aceleci İbrahim Biçer, "Bu nedenle yanılgıya düşmek istemiyoruz. Transfer Komitesi'nin elindeki listeden Bolvadinspor'a uyum gösterecek ve Takıma faydalı olacak isimlerle anlaşma yoluna gitme yönünde gayret sergilenecek” diye konuştu.