Benim ve Fatih’in sosyal hesaplarına bakabilirsiniz. Afjet Afyonspor’dan başka bir şey göremezsiniz. Biz burada çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu’nun bir taraftar ile çektirdiği fotoğrafın sosyal medyaya yansıması ve önümüzdeki sezonda Sakaryaspor’a gideceği hakkında çıkan dedikodulara açıklık getiren  başarılı orta saha oyuncusu Yasin; “Benim ve Fatih’in sosyal hesaplarına bakabilirsiniz. Afjet Afyonspor’dan başka bir şey göremezsiniz. Şunu bilmeniz lâzım spor dostluk, kardeşlik ve barış üzerine kuruludur. Bizim taraftarlarımızı biz çok iyi anlıyoruz, biz onlardan çok çok istiyoruz şampiyonluğu bizim onlara olan sevgimiz tartışılmaz. Hepsi ile her geldiklerinde fotoğraf çekiniyoruz, konuşuyoruz hiçbir sıkıntı olmaz. Ben, Ömer Çelik, Murathan Fatih dışarıda kahve içiyorduk. Adamlar kafede yanımıza geldiler fotoğraf çekinmek istediklerini rica ettiler bizler de hep beraber dört kişi fotoğraf çektirdik. Hatta Fatih ile olan kısmını kesip koymuşlar bu kişisel bir olay değil. Tabii ki adamlar iyi oyuncuları kendi kulüplerinde görmek istiyorlar kaldı ki fotoğrafın altına yorum yapan kişilerin ne bir yönetici vasfı var ne de bir yetkisi. Sadece bir taraftar. Şunun bilinmesini istiyorum, Fatih Şerifoğlu’nun en yakın arkadaşı benimdir Fatih bu kulüpte inanılmaz mutlu. Fatih Şerifoğlu’nu kulüp göndermediği sürece Fatih Şerifoğlu bu kulüpten ayrılmaz. Biz burada çok mutluyuz. Bizi sahada yenemeyenler, takımı sosyal medyada karıştırmak isteyebilirler taraftarlarımıza uyarıda bulunmak istiyorum bu tür durumlara eyyam vermesinler” diyerek sözlerini sonlandırdı.

“Bu şehre şampiyonluk getireceğiz”

Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu’nun bir taraftar ile çektirdiği fotoğrafın sosyal medyaya yansıması ve önümüzdeki sezonda Sakaryaspor’a gideceği hakkında çıkan dedikodulara açıklık getirdikten sonra Yasin Muğlaspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

Kendi saha ve seyircisi önünde Muğlaspor’u 3-0 ile deviren temsilcimiz Afjet Afyonspor’da başarılı orta saha oyuncusu Yasin Yener; “Biz sezon başından bu yana müthiş bir oluşum yakaladık burada. Bizim için şu an Maltepe maçı başladı. Biz hiçbir zaman uzun vadeli plân yapmıyoruz tek tek gidiyoruz önümüzdeki tek maça konsantre oluyoruz. Uzun vadede zaten geldiğimiz nokta belli birinci sıradayız çok şükür. Aylardır ilk sırayı bırakmıyoruz, bırakmayacağız da. Taraftarımız ve şehrimize layık olmaya çalışıyoruz. Çok güçlü bir yönetimimiz var, düzen var, ahlaki değerleri inanılmaz derecede yukarıda olan ekip söz konusu. Teknik heyeti, yönetimi ve oyuncuları ile müthiş bir oluşum içerisindeyiz. Bu şehir daha üst seviyeleri hak ediyor basamak basamak ilerleyerek inşallah şehrimize şampiyonluğu getireceğiz.”