4'ncü kez düzenlenen bisiklet turuna yaklaşık 70 sporcu katıldı. 100 km yol yapan bisiklet tutkunlarının dinlenme adresi İhsaniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çaltepe Sosyal Tesisleri oldu. Bisiklet sevenleri Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve meclis üyeleri Ahmet Doğan, Seydi Dede, Ali Çakır, Necmi Sofu ve Selami Demir karşıladı. Sporcular burada hem dinlendi hem de sohbet ederek keyifli anlar geçirdi. 

KAMP KURUP KONAKLADILAR

Afyonkarahisar’dan başlayan bisiklet turunun koordinatörü Alicem Aktaş organizasyon hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: “4’ncüsü düzenlenen Frig Vadisi Bisiklet Turumuzu Afyonkarahisar’dan başlattık. Beyyazı, Çıkrık, Alanyurt üzerinden Ayazin’e ulaştık. Burada kamp kurup konakladık. Geceyi burada geçirdik.  Öğle yemeği molası için ise Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri’ni tercih ettik. Turumuz tamamlandığında 100 km boyunca pedal çevirmiş olacağız. ” 

Belediye Başkanı Şaban Çabuk ise güzel bir gün geçirdiklerini söyleyerek bu tür organizasyonların her daim destekçisi olduklarını vurguladı. Başkan Çabuk: “Bugün sporcularımızı Çaltepe'de misafir edip onlarla sohbet etme imkânı yakaladık. Güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Bu tür güzel etkinliklere kapımız sonuna kadar açık.  Bu güzel ziyaretleri için tüm bisiklet tutkunlarına ve bu organizasyonda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum.”