Yeşilyol Caddesi Atatürk İlkokulu’nun karşısında Gaziantepli Süleyman Yalçınkaya tarafından açılan iş yeri sunmuş olduğu birçok çeşitle Gaziantep’in lezzetini Afyonkarahisarlılara tattırmayı hedefliyor.

‘Gaziantep’ten sonra Afyonkarahisar’da’ sloganıyla kurulan iş yerinde bulunan baklavalar hem görünüşleriyle hem de lezzetiyle adeta kış gününde içinizi ısıtacak cinsten. 25 yıldır baklavacılıkla uğraşan Gaziantepli Süleyman usta tarafından özenle hazırlanan baklavaların kilo fiyatları 45-65 lira arasın da değişiyor. Afyonkarahisarlılara Gaziantep lezzetini tattırmak için böyle bir iş yeri kurduğunu ifade eden Baklavacı Süleyman Yalçınkaya, Afyonkarahisarlıları baklava yemeye davet etti. Afyonkarahisar’da açtığı ilk şubesiyle kendisini tanıtıp daha sonra farklı noktalara da şube açmayı hedeflediğini ifade eden Yalçınkaya, Afyonkarahisar’da baklavada bir marka olmak istediklerine dikkat çekti.

“Bizim baklavamızı deneyin”

Afyonkarahisar’ en iyi şekilde baklavayı sunmak için böyle bir girişimde bulunduğunu ifade eden Yalçınkaya: “Afyonkarahisarlıların bizim baklavamızı denemesini istiyoruz. Zaten denedikten sonra inşallah çevresindekilere tavsiye edecekler. Baklava yapımında kullanılacak tüm malzemeleri Gaziantep’ten temin ediyoruz. Baklavanın en iyisini ve lezzetlisini sunmak için çalışıyoruz. Burada hem işimizi yapacağız hem de Gaziantep’in baklavasını tanıtacağız. Biz sunmuş olduğumuz lezzeti tatmak isteyen herkesi iş yerimize bekliyoruz” dedi.