Bolvadin Belediyesporlu yönetim, futbolcu transferine başlamadan önce deneyimli bir antrenörü takımın başına getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sene Süper Ligde yer alacak olan  Bolvadin Belediyespor’da tüm dikkatler transferlere çevrildi. Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Bolvadin Belediyespor’da takımın başına Bolvadin Belediyespor’un ağırlığını kaldırabilecek bir hocayı getirmeyi planlayan yönetim, daha çok il dışından antrenörlerle görüşmelerde bulunuyor. Kırmızı Siyahlı yöneticilerin yeni sezonda takımı emanet edecekleri antrenörü bulabilmek için yoğun bir şekilde bildirildi. İlk planda teknik kadroyu oluşturmayı hedefleyen Bolvadin Belediyespor yöneticilerinin, son birkaç gün içerisinde bazı antrenörlerle ön görüşme yaptıkları belirtildi.. Bolvadin Belediyespor takımın başarılı yöneticisi Vedat yüksel , önce antrenör sorununu halletmek istediklerini söyledi.

Yeni sezonda Süper Amatör Küme ’de boy gösterecek olan Mavi beyazlılarda takımın başarılı yöneticisi İbrahim Biçer, yeni oluşum ile birlikte Bolvadin Belediye’yi yeniden hak ettiği noktaya çıkaracaklarını söyledi.

Başarılı olacağımıza inanıyoruz

Açıklamalarına devam eden başkan Biçer; “ Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon yönetimi devir alan arkadaşlarımız kendi çabaları ile takımı bir yerlere getirmeye çalıştılar fakat takımımız sezona iyi başlamasına rağmen sonrasında iyi sonuçlar alamadı ve hedefinden uzaklaştı.  Ben inanıyorum ki bu sezon başarılı olacağız” ifadelerine yer verdi.

Destekler bizim için önemli

Biçer şöyle devam etti; “. Bunun yanında yeniden Amatör Küme’de sahne alacak takımımıza tüm Bolvadin Belediye’li kurum amirlerinin ve halkımızın da destekleri çok önemli olacak.” 

Hedeflerimiz belli

Biçer “ Bolvadin Belediyespor’un Süper Amatör Küme ‘de mücadele  etmesi bu takıma yakışmayan bir şey fakat, az önce belirttiğim gibi biz yeni bir ekip kurduk ve bu ekibimiz ile daha başarılı bir takım görüntüsü içerisine bürünerek göstereceğimiz üstün başarı ile bir sonraki sezonda Bölgesel Amatör Lig’e, oradan da 3’üncü Lig’e çıkmak şu anda hedefimiz. İnşallah başarılı olacağız” diye konuştu.