Süper Amatör Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı ekip Salar Belediyespor, Emirdağ galibiyeti ile  şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarıya imza attı. Sezon başında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu hedefinden bir an olsun vazgeçmeyen Salar Belediyespor, bu sezon oynadığı 22 maçta 19 galibiyet alarak şampiyonluğunu ilan etti. Liderlik koltuğuna perçinlenen Salar Belediyespor, güçlü rakiplerini bir bir yenmesini bildi.. Bolvadin karşısında aldıkları galibiyetle yeniden kendine gelen Hisar Belediyespor şampiyonluk yarışından da bir an bile kopmadı.

Gol rekoru kırdılar

Yeşil-beyazlı ekip bu sezon rakiplerine attığı gollerle her zaman adından söz ettiren takım olmayı başardı. Sezon boyunca rakip ağları toplamda 89 kez havalandıran yeşil beyazlılar, kendi ağlarında ise 21  gol görerek şampiyonluğu ne kadar istediğini izleyenlere göstermiş oldu. Yeni teknik ekiple birlikte yeniden doğan Salar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmenin planlarını yapıyor.

Başarılı oldular

Geçtiğimiz sezonlarda Süper amatöre çıkan  ve bu sezon Süper Amatör Lig’de harikalar yaratan Salar Belediyespor, bu çıkışını terfi maçında kazanarak taçlandırmak istiyor. Bu sezon büyük başarılı olan Salar Belediyespor, müsabakalarda gösterdiği performansla da izleyenleri her zaman kendine hayran bırakmayı başardı.

Kutlamalar devam ediyor 

Şampiyonluk kutlamaları devam eden yeşil beyazlılar,  artık önümüzdeki haftadan itibaren Bölgesel ligde yer alan Hisarspor ile oynayacağı Play Out karşılaşmasına hazırlanacaklar.