Personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Çoban; Belediye çalışmalarında kadın personelin katkılarını her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi.

Personeliyle Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban; “Bu güzel günün sadece Türk kadınımıza değil, dünyada hangi ülkede hangi kıtada bir kadın varsa Allah onlara sağlık, afiyet, huzur versin aç ve açıkta insan, kadın kalmasın. Bazen adaletsizlikler olabiliyor. Belli bir kesim çok büyük bir refah içerisinde yaşarken, önemli bir kesimde günlük gıdaları bile temin etmekte ciddi sıkıntılar yaşıyor. O yüzden önceliğimiz ve özelliğimiz aç, açıkta insan, kadın çocuk kalmasın diyoruz. Elhamdülillah; ülkemiz bu sıkıntılarla karşı karşıya kalmıyor ama Bizde bu bilinçle hareket edersek çok güzel bir berekete vesile olacağımızı düşünüyorum” dedi. Belediye çalışmalarında personelin katkısından söz eden Başkan Burhanettin Çoban; “Belediyemizde de sizlerin katkısı çok büyük. Her alanda çay yapan kardeşimizden, evrak takibi yapan kardeşimize, proje çizen, arazide kontrol yapan, gelen gidene cevap veren tüm arkadaşlarımızın katkılarını her zaman hissediyoruz. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ TALEPLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN REDDETMEDİ”

Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ise tüm kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. 25 yıldır Afyonkarahisar Belediyesi’nde görev yaptığını ifade eden Örten; “Afyonkarahisar Belediyesi'nde çalışmaktan gurur duyuyorum. Yaklaşık 25 yıldır buradayım bu yıl 26’ncı yılımı kutlayacağım. Siz arkadaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını zaman zaman Başkanımıza iletiyorum. Taleplerimizin hiç biri Başkanımız tarafından reddedilmedi.  Ne talep ettiysek gerçekleştirildi. Sizin adınıza Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çalışma ortamı, mekân ve bize sağlanan olanaklar için yine ayrıca teşekkür ediyorum. Kadınların iş ortamında daha fazla yer almasını kalpten diliyorum. Hem çalışan bayan olmak, hemde aile içerisinde anne olmak, çocukları yetiştirmek, evi çekip çevirmek gerçekten çor bir durum. Sizleri tebrik ediyorum. Birlikte nice 8 Mart’lara” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan personeline çeşitli hediyeler verdi.