Kulüp yöneticileri ve teknik heyet, yeni sezonda başarılı olmak için çalışacaklarını kaydetti.

Bu sezon Türkiye Basketbol 1.liginde mücadele verecek olan Afyonkarahisar Belediyespor, yeni transferlerle başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş "İstihdam ve katma değer oluştururken topluma karşı sorumluluğumuzu da asla unutmuyoruz" dedi.

Çetinbaş, geçtiğimiz 10 yılı bakıldığında Türk basketbolunda çok ilerleme olduğunu söyledi. Çetinbaş şunları kaydetti; "Federasyon, teknik adamlar ve bilinçli seyircisi basketbolu her gün daha ileriye taşıyor. Bugün Türkiye'de 60 bin lisanslı basketbolcu bulunuyor. Federasyonumuzun hedefi; sayıyı 500 binin üzerine çıkarmak. Afyonkarahisar Belediyespor gibi altyapısı bulunan kulüplere çok büyük görevler düşüyor. Ne mutluyuz ki bize; Türk basketbolunun en önemli aktörlerinden birisiyiz. Bu yolda azimle çalışmaya devam ediyoruz."

Afyonkarahisar Belediyespor'un yeni sezondaki hedeflerini değerlendiren Afyonkarahisar Belediyespor Spor Kulübü Başkanı Çetinbaş"Yeni transferlerle takımımızı güçlendireceğiz. Bu sezon Basketbol Liginde iddialı olacağız. Öncelikli hedefimiz, geçen yıldan daha iyi yerde olmak..Yeni bir sezona daha büyük başarı hedefleriyle giriyoruz. Yoğun ve verimli geçen bir hazırlık dönemi yapmayı hedefliyoruz. Bu sezon aramızdan ayrılan önemli oyuncularımız oldu. Ancak en az onlar kadar değerli ve tecrübeli yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Bu sezon 1.Basketbol Liginde zorlu bir mücadelenin içinde olacağız, öncelikli hedefimiz ligde geçen yıl bıraktığımız noktadan daha ileri gidebilmek" diye konuştu. .