Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i Orhangazi ve Ertuğrulgazi mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birim müdürleri eşlik etti. Başkan Mehmet Zeybek, mahalle muhtarı Nihat Aydın, mahalle esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan yatırımları incelemek ve yapılacak olan projeleri istişaresini yapmak için Orhangazi Mahallesinde inceleme yapan Başkan Zeybek, talep ve önerileri alırken, yerinde çözüm anlayışı doğrultusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

“TALİPLERİ YERİNDE GÖRÜP YERİNDE ÇÖZÜYORUZ”

Muhtar Nihat Aydın’ın ve mahalle sakinlerinin taleplerini alan Başkan Mehmet Zeybek, yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Zeybek açıklamasında şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz andan itibaren her hafta bir mahallemizi ziyaret ediyoruz. 52 Mahallemizin tamamını şimdiye kadar ziyaret ettik, tekrar ziyaret etmeyi de sürdüreceğiz. Mahalle ziyaretlerimiz, problemleri yerinde görüp çözüme kavuşturma noktasında bizlere ciddi katkılar sunuyor. Yerinde incelemeler, yerinde çözümlerle hareket ederek planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” dedi.

“YAĞMUR SUYU HATTI PROJEMİZ HAZIR”

Mahallenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan yağmur suyu hattı projesinin hazır olduğunu hatırlatan Başkan Zeybek, “Yağmur suyu hattı konusunda projelerimiz hazır. İhale süreci ardından ilkbahar aylarında hat döşeme çalışmaları başlayacak. Hastane bölgesinden başlayarak Karşıyaka Mahallesi’ne kadar yağmur suyu hattı döşeyerek ardından da yol yapım çalışmalarına start vereceğiz. Sathi kaplama ile yollarımızı daha konforlu hale getireceğiz. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri bizim için oldukça kıymetli. Onlarla birlikte şehrimizi inşa etmeye devam ediyoruz. Yeni yatırımlarımız mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Belediyenin yapmış olduğu yatırımlardan memnun olduğunu belirten Muhtar Nihat Aydın, Başkan Mehmet Zeybek’e mahallesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Zeybek, ziyaretin anısına mahalle muhtarı Aydın’a Türk Bayrağı ve teşekkür belgesi takdim etti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi şehirde devam eden üst yapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde devam eden parke taşı döşeme, kaldırım ve yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Mehmet Zeybek, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. >>ANAHABER