Kulübümüz tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Voleybol Spor Okulumuzun son gününde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban katılarak çalışmaları yerinde takip etti. Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Kınay’da Başkan Çoban’la beraber antrenmanı izlediler.

Antrenman sonrasında sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban konuşmasında, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımımızı çocuklara, gençlere yönelik alt yapı kursları açılmasından dolayı tebrik etti.
Başkan Çoban şunları söyledi;

” Gördüğüm kadarıyla çok yoğun bir ilgi var. Kız ve erkek çocuklarımızdan katılım bir hayli fazla. Hem sizleri hem de sizleri bu kurslara gönderen ailelerinize teşekkür ediyorum. İnşallah sizler iyi birer sporcu olarak yetişerek hem ilimizi hem ülkemizi ulusal ve uluslar arası anlamda temsil edeceksiniz. Voleybol da hem kız hem de erkek çocuklarımız için çok uygun bir spor dalı inşallah sizler de bu dalda başarılı olursunuz. İçinizden ne kadar sporcu çıkarsa çıksın çok büyük bir başarı olacaktır. Gun Belediye olarak bizde voleybola yani sizlere yatırım yapmaya devam ediyoruz. Afyonkarahisar merkezde sadece voleybol, hentbol branşlarına uygun bir spor salonu yapacağız. Trafleks zemine sahip bir salonu da Afyonkarahisar’a kazandıracağız orda da inşallah kulübümüz, hocalarımız sizlere daha güzel şekilde eğitimler verecekler.”