Afyon Belediye Yüntaş Yönetim Kurulu tarafından kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yemek verildi. Afyon Belediye Yüntaş kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay, Şükrü Balık, Mustafa Türkmen, Yüntaş Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarlık ve eşlerinin katıldığı yemekte Sayın  Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi.

Ayrıca Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan tarafından katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Kınay’a bir plaket verdi.

“Birebir ilgilendiler”

Yemek sonrasında konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,” Özellikle voleybol da Türkiye’de ki en üst lig olan Efeler Ligi aynı zamanda dünyada da en iyi ilk altı içerisinde yer alan bir lig. Tabi bu zorlu sınavda bizler maddi olarak, sponsor olarak destek olsak da bizim Afyon Belediye Yüntaş kulübümüzün Başkanı, yöneticileri ve tüm arkadaşlarımız gerçekten büyük bir özveri ile, fedakarlıkla ve başarı ile takımın sadece yöneticisi olmadılar hem teknik ekibin hem oyuncuların her şeyi ile birebir ilgilendiler. Zaten onların bu ilgi ve alakası hem teknik heyeti hem de sporcularımızı Afyon’a bağlıyor hem de bizim kulübümüze olan bağlılığını artırıyor. Kulübümüzde görev alan teknik heyet ve sporcular burada spor yaptığı müddetçe bu şehirde olmaktan dolayı hep mutlu oldular. Ayrılmak zorunda kalan buradan giderken üzüntü ile ayrıldılar. Ben başta Kulüp Başkanımız olmak üzere, tüm yönetim kurulumuza, destek veren herkese ve bu seneki sponsorumuz Yüntaş Genel Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon başta voleybol ve diğer branşlarda daima daha güzel başarılara sebep olur diyorum” diye konuştu.

“Başkanımızın talimatı ile bu yola çıktık”

Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan,”4 yıl önce Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban'ın talimatıyla ilimizi temsil etmek üzere Futbol, Basketbol ve Voleybol takımlarımızın kuruluşunu gerçekleştirdik.

Kurduğumuz Afjet Afyonspor futbol takımının başkanlığını İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel Bey, Basketbol ve Voleybol takımlarının başkanlığını ise şahsım yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte üstlendik. Geçtiğimiz sene Basketbol takımızın yönetimini Hüseyin Çetinbaş bey ve yönetimine devrettik.

Bu 4 sene içerisinde gerek Futbol takımımız yönetimi gerekse Basketbol ve Voleybol takımlarımızın yönetimleri olarak Başkanımız Burhanettin Çoban'ın verdiği maddi ve manevi desteği birçok başarı ile taçlandırdık.

“Kısa sürede büyük işler başardık”

Aydoğan kısa ürede büyükmişler başardıklarını belirterek     “Futbol takımımız 4 senede 3 lig terfi ederek 2. Lige, Basketbol takımımız 2 lig yükselerek Türkiye Basketbol 1. Ligine, Voleybol takımımız ise üstüste elde ettiği şampiyonluklar ile Türkiye Voleybol liglerinde en üst lig olan Efeler Ligine yükselmiştir.

Bu kısa sürede takımlarımız aldığı başarıların hep üzerine koymuş, ayrıca örnek kulüp yapıları ve maddi konulardaki lekesiz istikrarlı duruşuyla, özellikle yeni spor kompleksi, kapalı spor salonları ve sosyal tesisleriyle  ,spor camiasında saygın bir noktaya gelmiş , Afyonunuzun yükselen marka değerleri haline gelmiş artık spor kenti unvanına da kavuşmuştur.” İfadelerine  yer verdi.

“Örnek düzeye Başkanımız sayesinde geldik”

Aydoğan “Özellikle şahsım ve yönetimimin sorumluluğunu üstlendiğimiz Voleybol takımımızın Afyon Belediye Yüntaş adıyla mücadele ettiği Efeler Liginde, gerek Federasyon Başkanımız ve yönetimi gerekse ülkemizin güzide büyük takımlarının Başkan ve yöneticileri ile olan ilişkilerinde, İlimizin bu seviyede saygı duyulan ve örnek alınan bir düzeye gelmesinde Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban'ın desteği kuşkusuz ki en büyük etkendir.

“En iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz”

Başkan Aydoğan “Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak önümüzdeki sezonda her zamanki gibi, yere sağlam basan mütevazi bütçemizle, saygın kulüp yönetimi anlayışı ve sıcak aile ortamımızla ilimizi Efeler Liginde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Bu vesileyle 4 yıl önce İlimiz spor dallarında bugün yaşanan başarıların planlamasını yaparak hedefe ulaşmamızda maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Afyonda Sporu Ayağa Kaldıran adam Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a Afyonkarahisar halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi.