Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban;  ailelere uzattıkları şefkat eliyle yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Zor koşullarda yaşamını sürdüren ailelerin yanında olan Çoban Ailesi,  gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarımızın yanında oluyor, ihtiyaçlarını gideriyor.

AİLELERE UMUT IŞIĞI OLDULAR

İlk ziyaretini Fatih Mahallesinde yapan Çoban Ailesi; 8 yıl önce eşini iş kazasında kaybeden ve 4 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren ailenin sofrasına konuk oldu. Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, vefakâr anneye umut ışığı oldu. Çoban ailesinin ikinci durağı Sahipata Mahallesine oldu. Eşi trafik kazasında vefat eden 800 TL maaşla kayınvalidesi ile birlikte yaşayan ailenin evine konuk olan Başkan Çoban, ailenin sıkıntılarını dinleyerek çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Çoban’ın bir sonraki adresi Yenice Mahallesi oldu. Anne ve babalarından ayrı 4 kardeşin aynı evde yaşadığı gençlere konuk olan Çoban ailesi gençlerle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİLER

Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban’ın son durağı Kayadibi Mahallesi oldu. Eşi 12 yıl önce trafik kazasında vefat eden ve 4 çocuğu ile birlikte yaşayan annenin yaşam mücadelesi karşısında oldukça etkilenen Çoban Ailesi sıkıntılarını dinleyerek dertlerine ortak oldu. Her ziyarette gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında bir hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban, geçim zorluğu çeken ailelere, mutfak aletleri, tekstil ürünleri ve aynî yardımların yanı sıra bir miktar maddi yardımda bulundu. Ziyaretlerde yetim çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, yaşadıkları zorluklara rağmen derslerinde oldukça başarılı olan çocukları tebrik edip; her birine, tablet, top, oyuncak bebek, oyuncak araba gibi çeşitli hediyeler verdi.

DEVLETİMİZ ARKANIZDA YETER Kİ OKUYUN…

Devletin ve Belediye'nin sunduğu bazı sosyal yardımlardan habersiz olan aileleri bilgilendiren Başkan Çoban, ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi.  Başkan Çoban gençlere eğitim hayatlarında başarı dileklerini ileterek devletimizin okumak isteyen herkese bütün imkanları seferber ettiğine dikkat çekti.  Hükümetimizin“ Ben okuyacağım” diyen herkesin yanında oluğunu ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban'a ziyaretleri sırasında, Yardım Birimi Sorumlusu Ahmet Çınar ve Yardım Birimi personeli eşlik etti.

“SOFRAMIZA OTURDULAR, DERTLERİMİZE ORTAK OLDULAR”

Ziyaret ettiği ailelerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çoban Ailesi’ni evlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden aileler, ‘Sağolsunlar Başkanımız ve eşi her zaman yanımızda. Soframıza oturdular dertlerimize ortak oldular. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.