Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’in hazır bulunduğu ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz, Huzurevi Yaşlı Temsilcisi Mehmet Enül ve Orhan Aksar ile yakından ilgilendi.

Kendilerinin herhangi bir istek ve arzularının olup olmadığını sorarak yaşlıların gönüllerini kazanan Vali Tutulmaz, makamında bulunan yaşlılar nezdinde tüm yaşlıların Dünya 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yaşlıların baş tacı olduğunu, onların bilgileri, tecrübeleri ve doğru yönlendirmeleriyle bugünlere geldiğimizi vurgulayan Vali Tutulmaz, devlet ve hükümetin imkânlarıyla yaşlıların istek ve talepleri doğrultusunda her türlü hizmetin kendilerine sunulacağını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kurumların yanı sıra Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin faaliyetleri hakkında İl Müdürü Sezer’den bilgiler alan Vali Tutulmaz, İl Müdürü Sezer’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, nazik kabullerinden dolayı huzurevi sakinleri Mehmet Enül ve Orhan Aksar tarafından Vali Mustafa Tutulmaz’a çiçek takdim dilmesiyle sona erdi.