Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Badminton Federasyonu İl Temsilciliği’nin Gençlik Haftasına özel düzenlediği Badminton Turnuvası tamamlandı. Spor Komplesi Salon B’de gerçekleşen turnuvaya Gençler, Yıldızlar ve Küçüklerde yaklaşık 50 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonuncu Genç Erkeklerde birinci Ramazan Çakal, ikinci Muhammed Satılmış ve Eren Pala ile Gökhan Eltaş üçüncü oldu. Gençler Çift Erkeklerde Eren Pala – Gökhan Eltaş birinci, Ramazan Çakal – Muhammed Satılmış ikinci, Altay Yaşar – Berkay Pala üçüncü oldu. Gençler Tek Kızlar müsabakaları sonuncunda birinci Melisa Sert, ikinci Emine Sıla Yılmaz ve Bengühan Nal ile Rabia Şeker üçüncü oldu. Gençler Çift Kızlarda birinci Emine Sıla Yılmaz – Melisa Sert, Bengühan Nal – Rabia Şeker ikinci, Bengü Demiral – Sıla Doğa Işıklı 3. Serpil Akbayır – Mine Çetin üçüncü oldu. Karışık Çiftler birinci Muhammed Satılmış – Bengühan Nal, ikinci Gökhan Eltaş – Serpil Akbayır, üçüncü Berkay Pala – Emine Sıla Yılmaz ve dördüncü Yusuf Yaşar – Melisa Sert oldu.

Yıldızlar Tek Erkekler birinci Samet Kocatürk, ikinci Hakan Çakal ve Bahaddin Evin ile üçüncü Eren Akdoğan oldu. Yıldızlar Çift Erkeklerde birinci Samet Kocatürk – Bahaddin Evin, ikinci Hakan Çakal – Eren Akdoğan, Yasin Kiraz – Furkan Altuner ve Burhan Yaşar – Mert Büyükben üçüncü oldu.

Yıldızlar Tek Kızlarda birinci Cemile Nur Çengel, ikinci Sude Akbaba olurken Zeynep Çelik ve Şerife Nur Tekin üçüncü oldu. Yıldız Çift Kızlarda birinci Şerife Nur Tekin - Cemile Nur Çengel, ikinci Selin Hayat – Sude Akbaba olurken Zeynep Ezgi Bıdık – Sare Gül Kurudere ve Zeynep Yaman – Zeynep Çelik üçüncü oldu. Küçükler Tek Erkeklerde birinci Beratcan Karakoyun, ikinci Olcay Ünal olurken Ali İşbilir ve Nurettin Bora Akkurt üçüncü olmaya hak kazandı. Küçükler Çift Erkeklerde, birinci Beratcan Karakoyun – Erdem Kırtaş, ikinci Arda Özgür – Olcay Ünal olmayı başarırken, Bedirhan Orhan – Nurettin Bora Akkurt ile Mertcan Uysal – Abdülsamet Akgül üçüncü oldu.
Küçükler Tek Kızlarda birinci Hayrunnisa Cengiz, ikinci Ebrar Akçeşme, Şevval Özlü ve Doğa Erçelik ise üçüncü oldu. Küçükler Çift Kızlarda birinci Hayunnisa Cengiz – Serap Ak, ikinci Elif Uysal – Ebrar Akçeşme olurken Şifa Demiral – Şevval Özlü ve Doğa Erçelik – Ela Kaycı üçüncü oldu.