Spor Toto 3.ligde şampiyonluğu kovalayan Afjet Afyonspor bundan sonra final niteliğindeki maçlarla  ile ilgili uyarılar yapıldı.Sultanbeyli maçı ile işe başlayan ve üst üste üç zor maçını kazanarak şampiyonluk yolunda farklı bir hafta yaşatan Yasin Tunçer, Ordu maçını kazanmak için kolları sıvadı.

Çift idman

Mor beyazlılar, haftaya tek idman ile başladı. Salı günü yaptığı kondisyon çalışmasının ardından dün, sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptı. Tunçer, dünkü antrenmanda ise Ordu maçının tatbikini yaptırdı.Mor beyazlılar, zorlu maçın gol ve şut çalışmasını bugün gerçekleştirecek.

Yasin Tunçer uyardı

Kaleye şutlarda futbolcularını uyaran ve son vuruşlara dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatan tecrübeli hoca, Orhangazi maçında uzaktan atılan şutların ne kadar etkili olduğunu hatırlattı. Kaleye çekilen şutlarda isabet kaydedilmesini isteyen tecrübeli hoca, bu konuda herkesin ayağına hakim olması gerektiğini söyledi.

Kolay değil

Ordu ile ligin en zor maçına çıkacaklarını söyleyen başarılı antrenör; “Çünkü Ordu  maçına kazanmak ve aldığımız galibiyeti taraftarlarımıza hediye etmek için çıkacağız. Moralimiz iyi, gücümüz belli. Kaleye şutlarda dikkatli olur ayağımıza hakim olursak, her ne pahasına olursa olsun galibiyet ibresi bizden yana olacaktır” dedi. Öte yandan Mor beyazlılarda Ordu maçını kazanmak için sahaya çıkarken bir yandan da kulağı Kocaeli’nde oynanacak olan Darıcaspor ile Sakaryaspor arasındaki maçta olacak.

“Futbolun şakası olmaz”

Spor Toto  3. Lig 3. Grupta yer alan Afjet Afyonspor’un Teknik Direktörü Yasin Tunçer, bundan sonra oynanacak lig maçlarında asıl Afyonspor’u göreceklerini belirterek, “Futbolun hiçbir zaman şakası olmaz” dedi.

Afjet Afyonspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Tunçer, Spor Toto 3. Ligin 25’nci haftasında deplasmanda oynanacak olan son sırada olan Orduspor müsabakasına takımını titizlikle hazırlıyor. Deneyimli teknik adam Mor beyazlıların asıl performansını bundan sonraki müsabakalarda göstereceğini belirtirken, “Futbolun şakası yok. Bundan sonra maçlarda oynayacağımız performans daha belirleyici olacak. Bütün dikkatimiz devam edecek” dedi. Yasin Tunçer, ikinci yarıda 19  toplayan futbolcularını kutlarken, bunun devamının gelmesi gerektiğini söyledi. Tunçer , yaptığı açıklamada, “İnşallah ikinci yarıda aldığımız güzel neticelerin devamı gelir” diye konuştu.