İSTANBUL (AA) - Ataşehir Belediyesi, Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi bünyesinde eğitim gören öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için online hizmet vermeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle okulların ertelenmesi ve uzaktan eğitim sürecinin başlatılması kararının ardından Ataşehir Belediyesi de düzenlediği "Örgün Öğretime Destek Programı" kapsamında online eğitim hizmeti veriyor.

Ataşehir Belediyesi eğitmenleri, eğitimlerin devamını sağlamak adına, hem konu tekrarları hem de soru çözümleriyle canlı ve interaktif olarak öğrencileriyle bir araya geliyor.

Eğitimler, “Zoom” adlı uygulama platformu üzerinden müfredat dahilinde, her branşın kendi eğitmeni tarafından anlatılıyor. Bu anlatımlar sırasında video kayıtları alınıyor. Bu kayıtlar daha sonra öğrencilerin kolayca ulaşabilmesi için internet ortamına aktarılıyor.

Edebiyat dersinden fizik dersine, matematik dersinden felsefe dersine kadar bütün branşlarda hafta içi uygulanan programlarda üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik hem Temel Yeterlilik Testi hem de Alan Yeterlilik Testi eğitimleri ile öğrencilerin yanında olmaya devam ediliyor.

Online ders programından Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’nde eğitim gören 600 öğrenci yararlanıyor.







Ataşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Online Eğitim Desteği

Ataşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Online Eğitim Desteği

Ataşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Online Eğitim Desteği