Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu 15 yaşındaki arkadaşını av tüfeği ile vurarak öldüren 14 yaşındaki genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Bolvadin ilçesi Harlak mevkiinde meydana gelmişti. İddialara göre Abdülsamed Durgut (15), arkadaşları A.K. (14) ve K.F. ile bir çiftlik evine giderek eğlenirken, K.F., eline aldığı av tüfeğini arkadaşlarına doğrultarak şaka yaptığı öne sürülmüştü. Kısa bir süre sora K.F.'nin, tüfeği ot balyalarının üzerinde oturan Abdülsamed Durgut'a yönelterek 2 el ateş ederek öldürdüğü öne sürülmüştü.

Olayın ardından yine arkadaşlarının haber vermesi ile bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durgut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısı K.F.'nin çıkarıldığı Bolvadin Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.