ANTALYA (AA) - Antalya'da görevli oldukları olay yerinde meslektaşının incelediği suç aleti tabancanın ateş alması sonucu yaralandığı anlaşılan polis memuru, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Silahla yaralama ihbarı üzerine olay yerine giden polis memurlarından 36 yaşındaki Gökmen Taşkıran, meslektaşının incelediği suçta kullanılan tabancanın ateş alması sonucu karnından vurulduğu anlaşıldı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Taşkıran, kurtarılamadı.

Taşkıran için Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törende Taşkıran'ın kendisi gibi polis memuru olan eşi Ayşegül Taşkıran, kızları 5 yaşındaki Ahsen ile iki yaşındaki Amine'ye sarılarak gözyaşı döktü.

Antalya Emniyet Müdürü Vekili Ramazan Ahmet Taşır, olayın üzüntüsünü derinden yaşadıklarını söyledi.

Taşkıran'ın ambulansla polis ekipleri eşliğinde hızla hastaneye yetiştirildiğini anlatan Taşır, "Hastanedeki doktorlarımıza teşekkür ediyoruz. Hepsi meslektaşımızı yaşatmak için seferber oldu. 40 dakika kalp masajı yaptılar ama kurtaramadılar. Mekanı cennet olsun." dedi.

Törenin ardından Taşkıran'ın cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi.

Öte yandan polis memuru Serkan K, gözaltına alındı.

Fatih Köker, Dumlupınar Bulvarı'ndaki bir AVM önünde tartıştığı Serkan Acar'ı tabancayla bacağından yaralamış, olay yerinde çalışma yapan polis memuru Gökmen Taşkıran, suç aleti tabancanın incelenmesi sırasında ateş alması sonucu karnından yaralanmıştı.

Antalya'da Yaralanan Polis Memurunun Hayatını Kaybetmesi

Antalya'da Yaralanan Polis Memurunun Hayatını Kaybetmesi

Antalya'da Yaralanan Polis Memurunun Hayatını Kaybetmesi