2013 Yılından itibaren yerel haber üzerine kurulu olan sitemiz bugünden itibaren hem ulusal hemde yerel olarak siz değerli okuyucularımızla birlikte buluştu. Site yöneticisi Aykut Eyret olmak üzere diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte önceliğimiz ulusal haber olmak üzere, yerel haberleride www.afyonanahaber.com.tr üzerinden en güncel şekilde takip edebilirsiniz.

Ulusal, yerel, güncel, ekonomi, spor ve birçok farklı kategoride haber hakkında sitemizden yararlanabilir ve ayrıca güncel köşe yazarlarımız ile birlikte gündemi takip edebilirsiniz.

Web sitemiz ile birlikte telefon uygulaması, android ve ios uygulamalarıda Google Play ve Apple Store ile beraber gündemi cebinize taşıyoruz !

Sitemizin ve uygulamalarımızın bikaç özellikleri şu şekildedir.

- AnaHaber; Yerel, Ulusal ve Dünya'da son dakika haberlerden politikaya, spordan teknoloji haberlerine kadar birçok farklı kategoride bu uygulama ile mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

- Anlık bildirim (push) ile son dakika sıcak gelişmelerden anında haberdar olun. - Görüntü, fotoğraf ve infografikler ile haberleri bir bakışta okuyun.

- Haberleri sosyal medya üzerinden paylaşın.

- Spor haberleri, maç sonuçları video ve fotoğraf galerisi

- En son finans haberleri, altın, borsa, anlık döviz bilgileri

- En güncel yazar kadrosu

- En çok bakılan ve izlenen, güncel fotoğraf ve videolar

- Vizyondaki filmler, fragmanlar ve sinema haberleri

- Tüm şehirlerin anlık ve günlük hava durumu tahminleri

- Tarih, saat ve tüm şehirlerin namaz vakitleri

- Tarafsız bir bakış açısı ile internette binlerce kişiye ulaşan AnaHaber, yayına başlamıştır. Siz saygıdeğer okuyucularımızın bilgilerine...


Apple uygulaması için tıklayınız...


Android uygulaması için tıklayınız...