Süper ligde şampiyonluk yarışı Salar  Belediyespor ile Emirdağspor arasında tüm hızıyla devam ediyor. Son üç haftaya girilen Süper amatör ligde Salar Belediyespor 49 puan ile ilk sırada yerini alırken, Emirdağspor ise 46 puan ile ikinci sırada yerini korudu.  Salar Belediyespor 19 haftayı maç yapmadan geçirirken, Emirdağspor evinde Çobanlar Belediyespor ile karşılaştı. 90 dakik boyunca sahada üstün oyun sergileyen Kırmızı Beyazlılar maçı 5-1 kazanmasını bildi. Oynanan beş karşılaşmada 30 gol çıkarken haftanın en farklı galibiyetini Ballıkspor’u 7-1 yenen Tınaztepe Belediyespor takımından geldi. Diğer maçlarda ise Susuz deplasmanda Dinarı 3-2 yenerken, Bolvadin Demirspor’u 3-1, İscehisarspor ile Çağlayanspor 2-2 kaldı.

Play of’ta nefesler tutuldu. 

Süper Lige çıkma maçları olan Play Of maçları Pazar günü oynanan maçlarla tamamlanırken, Kayıhan Belediyespor Süper lige çıkma hakkına sahip ilk takım oldu. Diğer çıkacak olan ikinci takım ise Kumartaşspor ile Karşıyakaspor arasında oynanacak olan maça çevrildi. Bilindiği gibi play of maçlarının sonunda bu iki takımın puanları, gol averajları aynı olması nedeni ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada alınan sonuca göre biri adını Süper lige yazdıracak.

2. Amatör hızlı başladı

Diğer yandan geçtiğimiz hafta bazı gruplarında başlayan 2. Amatör kümede maçlar bir hayli hızlı başladı. Toplam dört ayrı grupta 24 takımın mücadele ettiği 2. Amatör kümede Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşma sporseverler bol gollü karşılaşmalar izleme imkanı buldu. .