Veliler bir hayli Memnun        

1967 Afyonspor altyapısı sorumlusu Turan Saltuk ile beraber tüm altyapı hocalarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündem olarak 2017-2018 sezonu planlaması ve altyapı oyuncularının kulüp ve aile işbirliği ile doğru yönlendirilmesi konusu görüşüldü. 1967 Afyonspor altyapısının misyonu, hedefleri ve beklentileri ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Saltukn, Kulüp Başkanı İsmail Türkmenlioğluna altyapıya verdiği önemi vurgulayarak her türlü desteği veren başkanlara teşekkür etti.

1967 Afyonspor altyapısı olarak Afyonspor takım bünyesine sonra gelecek sezonda da en az 2-3 oyuncu kazandırmak istediklerini söyleyen Saltuk, "1967 Afyonspor altyapısından yetiştirdiğimiz oyuncular ile profesyonel ligde de devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde" dedi.

ALTYAPI 7 AĞUSTOS'TA SAHAYA İNİYOR

1967 Afyonspor altyapı takımları 7 Ağustos Pazartesi günü sahaya inecek. Saltuk, "7 Ağustos'tan önce altyapı futbolcularımızla bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Bildiğimiz üzere TFF, 2. ve 3. Lig takımlarına gelişim ligine katmama kararı aldı. Biz mevcut futbolcularımızla beraber yerel ligde Afyon şampiyonu olup, kategorilerde bu sezon Türkiye Şampiyonluğu hedeflemekteyiz" dedi.