Erdal Akar Parkında düzenlenen birlik ve beraberlik pikniğine çok sayıda kursiyer katıldı.

Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atacan, Halk Eğitim Merkeziyle açılan kurslara katılan üyelerine yönelik her yıl Mayıs ayında piknik organizasyonu yaptıklarını söyledi.

Altınokta Körler Dernek binasında Diksiyon, Fotoğrafçılık, Kuranı-Kerim ve Saz Kurslarına yaklaşık 50 kursiyerin katıldığını aktaran Atacan, birlik ve beraberlik pikniğiyle ilgili şöyle konuştu:

“Dernek üyelerimize hemen hemen her konuda desteklerimizi sürdürüyoruz. Bunlardan en önemlisi de Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkeziyle birlikte imzaladığımız protokoldür. Üyelerimize çeşitli mesleki kursların yanı sıra, sosyal içerikli kurslar açılmasını sağlıyoruz. 2017 yılı içerisinde üyelerimize yönelik 4 kursumuz açıldı. Bu kurslara da yaklaşık 50 üyemiz katıldı. Bize talep olması noktasında Halk Eğitim Merkezimize iletiyoruz. Onlarda bizim taleplerimize sürekli destek veriyor.”

“Yıl içerisinde farklı pikniklerimiz oluyor”

Atacan,  yıl içerisinde birlik ve beraberlik adı altında farklı konseptlerde piknikler düzenlediklerini ifade ederek, “Kurslara katılan arkadaşlarımızı bizim üyelerimiz olduğu için bu yıl ki ilk birlik ve beraberlik pikniğimizi düzenledik. Güzel ve hoşça vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca saz kursuna katılan arkadaşlarımız hem çaldılar hem söylediler. Çok güzel bir şekilde eğlendik. Fotoğrafçılık kursuna katılan arkadaşlarımız da yaşadığımız anı ölümsüzleştirdiler. Yine Hem kendi aramızda istişare ederek, yeni fikirler paylaşma imkanı yakaladık.” diye konuştu.