Törene Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, muhtarlar ile mahalle sakinleri katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımıza hizmet binası yapıyoruz. Bugünde yapımını tamamladığımız Ali İhsan Paşa Mahallemizin hizmet binasının açılışını yapıyoruz. Burada görev yapan arkadaşlarımıza hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.”

SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de, her hafta Cuma günleri bir mahalleye giderek o mahallenin sıkıntılarını yerinde tespit ettiklerini söyledi. Yurdunuseven açıklamasına şöyle sürdürdü: “Güzel bir açılışta sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Her hafta Cuma günleri bir mahallemize gidiyoruz ve o mahallemizi gezerek, sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir muhtarlık yapılmış. Çok güzel bir hizmet olmuş. Muhtarlarımız her zaman söylediğimiz gibi, Cumhurbaşkanımızın temsilcisi. Biz onları öyle görüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.

MAHALLEMİZE YAKIŞIR BİR YER OLMUŞ

Törende son konuşmayı Vali Gökmen Çiçek gerçekleştirdi. Çiçek, yapılan muhtarlık binasının çok güzel olduğunu kaydederek; “Ben Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve muhtarımızın talebi doğrultusunda bu kadar güzel bir bahçesi olan böyle bir güzel konumda vatandaşlarımıza yakışır bir yaptıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir yer. Belediye başkanımızın bu Cuma ziyaretleri çok verimli geçiyor. Ben takip ediyorum. Bugünde Ali İhsan Paşa’da güzel bir açılışta birlikteyiz. Her mahalleye dokunmaya çalışıyorlar. Hiçbir yeri ihmal etmemeye çalışıyorlar. Özellikle böyle bahçeli bir yapması beni çok mutlu etti. Ben çalışkan belediyenin çalışkan belediye başkanına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından muhtarlık hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. >> MEVLÜT TINAS