Spor Toto 3.Lig 3. grupta artık son maçlara girilmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta Maltepe maçından alınan galibiyet ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan mor beyazlıların  aklında sadece şimdi bu Cuma evimizde oynayacağımız Adliye Maçı olurken, mor beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ise bu takımın ikinci lige çıkacağına gönülden inanmaya başladı

Desteğimizi sürdürelim

“Bundan sonra kalan maçlarda  takımımıza destek vermek için tek yürek olmak için 2.lige bir adım daha yaklaşmak için stattaki yerimizi alalım” diyen  Taraftar grup başkanları “Her şeyiyle bütün olmaya başlamış bir takımız var,artık kimse bahane bulup ,takım top oynamıyor takımda ruh yok filan gibi söylemlerden uzak yüreğini ortaya koyan futbolcu kardeşlerimize 12. adam olarak destek verip şampiyonluğa giden yolda rakiplerimizden bir adım daha öne geçmek istiyoruz” dedi.

Şehir kenetlenmeli

Her şeyden önce şehrin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen taraftar  03 ve AFYOK Grubu yöneticileri, “Artık heyecanın dorukta olduğu haftalarda rakiplerimizle arayı açıp rahatlamak ve çok istediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Şehrin mülki amirlerinin şehri süslemelerini istiyoruz. Haftalar ilerledikçe heyecanın had safhaya çıktığı  bu günlerde herkesin teknik heyet ve yönetim kuruluna destek vermesi gerekir.

Şehirde 2.lig havasının esmesi gerektiğinin  ve artık gereksiz polemiklerin yapılmaması gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, “Bu kentin 2.ligi hak ettiğini hepimiz biliyoruz. Taraftar olarak  bizlerde üzerimize düşeni her zamanki gibi yapmalıyız, başarı birliktelik işidir, küskünlükleri bırakıp hep birlikte bir olmalıyız. Maça 15 bin kişiyi bekliyoruz.  03 ve AFYOK Grubu olarak  bizim öncülüğümüzde takımızı 90 dakika boyunca destekleyip sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz Bu sene O sene sloganından  hareketle adım adım 2.lige  diyor tüm Afyonluları maça bekliyoruz” şeklinde konuştular.