Bu kapsamda ilçeleri de ziyaret eden İzzet Gelişgen, gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

İlimizin başarılı iş adamlarından İzzet Gelişgen’in, iş ve ticaret hayatındaki başarını siyasette de göstermesi bekleniyor.  Petrol ve tarım ürünleri ticaretiyle zaten halkın içerisinde bulunan ve bugüne kadar olan hizmetleriyle köylünün ve şehirlinin gönlünde taht kuran iş adamı İzzet Gelişgen, şehir merkezindeki ziyaretlerinin yanı sıra, yoğun bir programla ilçeleri ve civarındaki yerleşim birimlerini de ziyaret ediyor.

Geçtiğimiz Salı günü Dinar, Sandıklı, Sinanpaşa, Kızılören, Hocalar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı’yı ziyaret eden İzzet Gelişgen, Çarşamba günü de İsçehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin, Çay, Çobanlar ve Sultandağı ziyaretlerini gerçekleştirdi. Dün (Perşembe günü) itibariyle de Şuhut ve İhsaniye’yi ziyaret etti. Kendisiyle yaptığımız görüşmede İzzet Gelişgen, ilçe ve ilçelere ait belde ziyaretlerini tamamladığını, önümüzdeki günlerde de merkeze bağlı belde ve köyleri de ziyaret etmeyi hedeflediğini ifade etti.

Aday adaylığına ilişkin görüşlerine başvurduğumuz İzzet Gelişgen, şunları söyledi:

“Ülkemizin zor günlerden geçtiği ve çok önemli sorunlarla mücadele ettiğimiz bir dönemde, milletimize daha yararlı olabilmek adına bu seçimlerde  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti’den aday adayı oldum. Amacım, maddi ve manevi kalkınma yolunda, hak ve adalet yolunda Devletimize ve milletimize katkı sağlamak, Afyonumuzun ve hemşerilerimin sorunlarıyla ilgilenip çözüm sunmaktır. Milletvekili seçilebilmem halinde, “kalkınma, hak ve adaleti tesis yolunda ben de varım!” diyerek 25 yıla varan ticari birikim ve tecrübemi ülkem, milletim ve hemşerilerim yararına değerlendirmeyi arzu ediyorum. Bu bağlamda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’nın başlattığı maddi ve manevi kalkınma hamlesine karınca kararınca katkıda bulunmak ve hemşerilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmek istiyorum. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Sonuçta kazanacak olan, Afyonumuz, Afyon’lu hemşerilerimiz, Türkiyemiz ve hedef 2023 temasıyla yola devam eden Partimizdir.”

Bütün ömrünü hemşerilerinin arasında geçiren İzzet Gelişgen, ziyaretlerde karşılaştığı yoğun ilgiden de son derece memnun. Afyonumuzda sevilen, köklü, kalabalık ve dürüst bir ailenin mensubu olması, “Gelişgen Kardeşler Ltd. Şirketi” bünyesinde 25 yıldır devam eden tarım ürünleri ticareti ve son 5 yıldaki petrol ürünleri ticareti dolayısıyla Afyonkarahisar ve çevre ilçeleri halkıyla iyi ilişkiler içerisinde içli dışlı olması, siyaset yolunda da İzzet Gelişgen’e apayrı bir avantaj sağlıyor. Gittiği yerlerde büyük coşku ve yoğun ilgiyle karşılaşması, bu avantajın tabii sonucu olarak görünüyor.

İzzet Gelişgen’in abiyi İsmail Gelişgen de geçtiğimiz üç dönemde Ak Parti İl Yönetiminde yer almış ve son dönemde İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü. Yoğun talebe rağmen de yönetimden affını isteyerek siyaseti dışardan sürdürme kararı almıştı.