Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığındaki ziyarete AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün yanı sıra, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ve kadın kolları üyesi katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, nazik ziyaretleri için AK Parti Kadın Kollarına teşekkür ederek, amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti.

“Genel Başkanımızın Yanındayız”

Yeni Anayasa konusunda Devlet Bahçeli’nin ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Mehmet Parsak’ın büyük sorumluluk aldığını hatırlatan İl Başkanı Mehmet Karagöz, ziyarette şunları kaydetti:

“ Ulusal konularda, vatanın birlik ve beraberliği konusunda hiçbir siyasi partinin adının bile konuşulmaması lazımdır. Biz, söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışını benimsiyoruz. Türk devletinin 5 bin yıllık bir geleneği var. Önemli olan devletin bekasıdır. Genel Başkanımız Devlet Bey de Anayasa çalışmalarını bizzat kendisi başlattı. Uzlaşılan maddeler de biz, teşkilat olarak Genel Başkanımız Devlet Bey’in yanındayız.”

Karagöz, Yeni Anayasada sadece yönetim şeklinin değiştiğini belirterek, yasama, yürütme ve yargının güzel bir şekilde işler hale geleceğini kaydetti.

“Birlik ve beraberliğimiz ülkemize katkı sağlayacak”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu’da 16 Nisan’daki halk oylaması sürecinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Aslında MHP İl Teşkilatını ziyaret etmeyi ben arzu ettim. Özellikle de MHP Kadın Kolları Başkanımızla da bir araya gelmek istedim. AK Parti Kadın Kollarımıza ve milletvekilimiz Hatice hanıma rica ettim. Sonuçta birlik ve beraberlik her zaman bereket getiriyor hiç şüphesiz. Vatanımız, memleketimiz için inşallah hayırlı sonuçlar olacak. Her şey çok daha iyi olacak. Ülke olarak da zor zamanlardan da geçmeye devam ediyoruz. MHP’yle olan birlik ve beraberliğimiz inşallah bu zorlukların giderilmesinde büyük katkı sağlayacaktır. Biz AK Parti Kolları olarak bugün burada olmaktan çok mutluyuz.” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal da MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine yeni atanan Mehmet Karagöz’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

TBMM’deki Yeni Anayasa çalışmalarında AK Parti ile MHP arasına fitne sokulmaya çalışıldığını aktaran Özkal, süreçte öngörülen bütün tezlerin boşa çıktığını ve iki parti arasında birlik ve beraberliğin sağlandığını belirtti.