Bundan sonra çalışmalarına hız vererek, üniversite kantininde, derste, parkta, halı sahada, pazarda, çarşıda, kafede, gençler nerdeyse orada olacaklarını belirtti.

Çengel, yaptığı yazılı açıklamada, kongrelerin, yenilenme ve değişimin yanı sıra vefa hukukuna riayet ederek sürekliliği de içinde taşıdığını ifade etti.

AK Parti'nin 16 yıllık maddi bir geçmişi yansıtsa da köklü bir tarihin tecrübesinden süzülerek bugüne geldiğini aktaran Çengel, gençlik kolları olarak il genelindeki kongrelerini tamamladıklarını kaydetti.

Çengel, 2019 yılının kendileri için çok önemli bir viraj olduğuna işaret ederek, şunları ifade etti: "Bugünden itibaren seçilecek yeni yönetimlerle daha da güçlü şekilde çalışacağız. İşte Cumhurbaşkanımızın arzuladığı icraat gençliği bu. Şehirlerimizde, ilçelerimizde hükümetimiz ya da belediyelerimiz ne kadar çok çalışırlarsa çalışsınlar, hangi güçlü projeleri ortaya koyarlarsa koysunlar, biz milletimizin kalbine dokunmadıkça, gönüller kazanmadıkça, sahada birebir muhabbet içinde olmadıkça asla başarılı olamayız. Üniversite kantininde, derste, parkta, halı sahada, pazarda, çarşıda, kafede, gençler nerdeyse biz orada olacağız."