Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyetinin ortaklaşa hizmet verdiği  Bağımlılıkla Mücadele Merkezi bünyesinde açılan etkinlik salonuna ömrünü sigarayla mücadeleye harcamış Ahmet Yeşilay’ın ismi verildi.
Açılışın kurdelesini Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Gökçe ve Ahmet Yeşilay birlikte kesti. Daha sonra binayı gezen Ahmet Yeşilay, Müdür Lütfi Akgün yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  

Yeşilay Ahmet tecrübelerini paylaşacak

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Yeşilay, kendi isminin böyle bir odaya verilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yeşilay şöyle konuştu: “Benim için bu sürpriz oldu. Afyonkarahisar için güzel bir adım atılmış. Bundan sonra İnşallah bu merkez sayesinde sigarayla daha çok mücadele edeceğiz. En güzel mücadelemiz çocuklarımızın sigaraya hiç başlamamasıdır. Bunun olması için de hepimizin çalışması lazım. Ramazan ayı geliyor.

Sigarayı bırakmak için büyük fırsat. ” 

Yeşilay’ın konuşmasının ardından Gökçe, Ahmet Yeşilay’a Yeşilay Dergisi’nin bininci sayısını hediye etti. Adına açılan salonda Yeşilay Ahmet, zaman zaman öğrencilerle bir araya gelecek ve onlarla sigarayla mücadele konusunda tecrübelerini paylaşacak.