“Mehmetçiğimizin yanındayız”

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük bir kararlılıkla Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu herkesten destek görüyor. Afyonkarahisarlı vatandaşlar, kendilerinin de her an silahaltına girmeye hazır olduklarını ifade ederek Mehmetçiklerin daima yanında olduklarına dikkat çekti.  

TSK'nın Afrin'deki terör örgütü PYD'ye yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na Afyonkarahisarlı vatandaşlar tam destek verdi. ‘Askerimizin her zaman yanındayız’ diyen vatandaşlar hiçbir zaman Türkiye’nin parçalanmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Mehmetçiklerle omuz omza çatışmaya hazır olduklarını ifade eden Afyonlular, operasyonda görev alan Mehmetçiklere dua ederek destekte bulundular. 

a2-393.jpg

“Biz Afrin’e gitmeye hazırız”

Operasyonu sonuna kadar desteklediğini ifade eden Çoşkun Bayraktar, Zeytin dalı operasyonun Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Bayraktar: “Operasyonu sonuna kadar destekliyorum. Bu operasyon ülkemize gelecek tehditlere karşı bir önlem. Orda bulunan teröristlere iyi bir ders oldu bence. Her zaman hükümetimizin ve devletimizin arkasındayız sonuna kadarda destekliyoruz. Orada savaşan Mehmetçiklerimizde onların arkasında olduğumuzu daima bilsinler. Her daim bizde Mehmetçiğiz ihtiyaç olduğunda bizde gitmeye hazırız” dedi.

a3-055.jpg

“Burunları kanamadan dönsünler”

Operasyonun vatana millete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Murat Tektaş: “ Biz orada savaşan Mehmetçiklerimizin sonuna kadar arkasındayız. Devlet isterse bizi de göndersin. Sorun yok hiç düşünmeden gideriz. Allah Mehmetçiklerimizin işlerini güçlerini rast getirsin. Burunları kanamadan dönsünler isteriz” diye konuştu.   

a4-024.jpg

“Mehmetçiklerimiz zarar görmeden ailelerine kavuşurlar”

Ben bu operasyonu destekleyen vatandaşlardan biriyim’ diyen Faruk Düzenli: “Yani ülkemizin doğru yaptığına düşünüyorum. Nu operasyon gerekliydi. Bizim ülkemizin sınırında terör devleti oluşturulmaya çalışılıyor. Buna mani olmak için elimizden geleni yapmamız lazım. Ben ona inanıyorum. İnşallah hiçbirine zarar gelmeden görevlerini tamamlar geri dönerler. Mehmetçiklerimiz zarar görmeden inşallah annelerine babalarına kavuşurlar. Bizi de çağırılarsa bizde gideriz. Biz vatanımız için her zaman hazırız. Hepimiz askeriz” şeklinde konuştu. 

“Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir operasyon”

Avrupa ülkenin hepsinin Türkiye’ye düşman olduğunu aktaran Ali Ünoğul şöyle konuştu: “Biz o yüzden bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Haberleri hiç kaçırmadan izliyoruz. Türkiye’nin geleceği açısında çok önemli bir operasyon. Allah Mehmetçiklerimizin burnunu kanatmasın. Sağ salim dönsünler inşallah.” 

a5-004.jpg

“Allah yardımcıları olsun”

‘Biz bayrağımızı devletimizi hiçbir zaman bırakmayız’ diyen Firdevs Fişek sözlerini şöyle sürdürdü: “Operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Benim kardeşimde asker Allah onların yardımcıları olsun.” Allah kuvvet versin askerlere diyen Bahar Karabağ’da, “Allah devletimizi milletimizi korusun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman destekliyoruz” diye sözlerini tamamladı.