Salar dört köşe

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 18 hafta oynanan beş karşılaşma ile sona erdi. Bu sezon süper ligde hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Salar Belediyespor, Cumartesi günü Yeni Spor Kompleksi’nde yer alan D-5 sahasında İscehisarspor ile karşılaştı. Toplam altı golün olduğu karşılaşmayı 4-2’lik skor ile galip olan taraf Salar Belediyespor oldu. 

Karşılaşmaya iyi başlayan İscehisarspor maçın 14 dakikasında ani atak sonucunda top ile buluşan Bayram skoru 1-0 yapan isim oldu.  Kalesinde ani gelen gol ile şok olan yeşil beyazlılar hemen oyunda dengeyi kurmasını bildi. Salar Belediyespor karşılaşmanın 19. Dakikasında  bir penaltı vuruşu kazandı. Verilen kararın ardından topun başına geçen Hüseyin Şahin topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek skoru eşitleyen golü attı. Bu gol , aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. 

Beyaz inciler ikinci yarı açıldı

Karşılaşmanın ikinci yarısına girildiğinde 48’inci dakikada son haftaların formda ismi olan Ertuğrul top ile ceza sahasında buluşması ile vurması bir oldu  ve takımı Salar’ı 2-1 öne geçiren isim oldu. Rakibi karşısında bir kez daha öne geçen Salar ataklarını kesmedi. Maçta  61’inci dakikada bu kez de Fikret sahneye çıktı ve durum 3-1 oldu. İkinci yarının 76’ıncı dakikasında Salar Belediyespor’dan Bekir ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. İki farklı öne geçen Salar, deyim yerinde ise mücadeleden kopmadı ve 78’inci dakikada Sabri durumu 4-1’e getiren isim oldu. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim ise, 81’de İscehisarspor’lu Barış oldu ve Salar Belediyespor 4-2’lik skor ile 3 puanı cebine koydu.

Emirdağ’da pes etmiyor

Süper amatör kümede lider Salar BelediyesporQ’un üç puan gerisinde olan Emirdağspor çekinerek geldiği Tınaztepe Belediyespor önünde rahat bir galibiyet alarak Salarspor’un ensesini bırakmadı. 0-3

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 18’inci hafta karşılaşmaları Cumartesi günü oynanan müsabakalar ile sona erdi. Cumartesi günü üç Pazar günü iki karşılaşmanın oynadığı süper ligde Cumartesi seansında . Emirdağspor ile Tınaztepe Belediyespor Yeni Spor Kompleksi D-1’de kozlarını paylaştılar. Özellikle Emirdağspor için önemli karşılaşmada konuk ekip maça hızlı ve golü bulan taraf oldu. 

Karşılaşmanın henüz 6. Dakikasında Emirdağspor takımından  İsmail sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.  Bu golün ardından ataklarını devam eden Emirdağspor 18’de Uğur takımının iki, kendisinin ilk golünü attı ve skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skor ile sona erdi. İkinci yarıya girildiğinde de etkili oyununu sürdüren Emirdağ, 73’üncü dakikada Ümit ile durumu 3-0’a getirdi. Bu skor aynı zamanda maçın skoru oldu ve Emirdağspor güçlü rakibi karşısında rahat bir galibiyet elde ederek 3 puanı hanesine yazdıran takımlar arasında yer aldı.

Çobanlar bir bir eriyor

Afyonkarahisar Süper amatör ligde küme düşme korkusu yaşayan Çobanlar Belediyespor’da artık ümitler yavaş yavaş yok oluyor. 18. Haftada evinde Dinarspor ile karşılaşan Kırmızı Siyahlılar, konuk ekip ile 1-1 kalarak kümede kalma hayallerini bitirmeye başladı. 

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 18’inci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalar ile devam etti. 18 haftanın en kritik maçında Çobanlar Belediyespor ile Dinar Belediyespor karşı karşıya geldiler. Ev sahibi ekibin kazanmaktan başka çaresi olmadığı maçta rakibi Dinar Belediyespor maça bir hayli rahat çıktı.  Çobanlar Belediyespor’un ligde küme düşme potasında olması nedeni ile kazanmaktan başka çaresi olmadığı karşılaşmada mücadele 1-1’lik eşitlik ile sona erdi ve taraflar haftayı kötünün iyisi olarak nitelendirilebilecek bir şekilde hanelerine 1 puan yazdırarak tamamladılar.

Karşılaşmanın ilk yarısı heyecan içerisinde geçmesine takımlar gol yollarında becerikszi onlunca  ilk 45 dakikalık bölümde birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve ilk yarı 0-0’lık  ile sona erdi. İkinci yarıya girildiğinde 58’inci dakikada konuk takım Dinar Belediyespor’dan Abdullah sahneye çıktı ve durumu takımı lehine 1-0’a getiren isim oldu. İlerleyen dakikalarda gol bulma adına atak geliştiren Çobanlar, 67’de İlyas ile durumu eşitlemeyi başardı. Mücadeleden başka gol sesi çıkmadı. Bu skor ile ev sahibi ekip kümede kalma umutlarını iyiden iyiye tüketmiş oldu.